Això s’està fent llarg

L’equip rep cinc gols en 35 minuts caient sorprenentment tot i anar guanyant al minut 49 per 2-0

UE Sitges B 3 – Anoia 5

Quarta derrota consecutiva del Sitges B, en aquest cas en un partit que tenia controlat perfectament al minut 49, però el gol de l’empat de l’Anoia, li va fer molt mal a l’equip de Dani Pujol canviant com un mitjó la decoració, totalment descontrolat va acabar golejat per un Anoia que sense fer gran cosa futbolísticament si es va mostrar molt efectiu de cara a barraca i es va emportar el gat a l’aigua i els tres punts.

El partit

Al primer quart d’hora en una molt bona jugada de Marc Navarro i Alejandro Pérez arribava el primer gol del Sitges, realitzat pel murri Guillem Viñola, i encara va poder augmentar el marcador en una molt bona jugada de Dani Midcley amb molta intenció que aturava el porter, d’aquesta manera va arribar a la fi una primera part ben jugada per l’equip sitgetà.

El segon gol del Sitges arribava de penal que li fan a Dani Midcley i que Marc Navarro no perdonava, reaccionaven els de l’Anoia que en deu minuts havien fet al més difícil empatar a dos gols, després és cert que la llum se li anava als sitgetans,  descol·locats i poc creïbles anaven encaixant, l’Anoia anava marcant amb remuntada inclosa i es feien amb un partit del tot estrany, el tercer del Sitges B el feia un dels destacats en Dany Midcley.

L’aliniació: Javi Dorado, Frafa, Guillem Fonoll, Raul Barneda, (Guillermo Cruselles 65) Alejandro Perez, (Pau Ortiz 85) Pablo Romero, (Bruno Sastiaga 60) Dani Midcley, Xavi Rodríguez, (Alberto Llacuna 60) Guillem Viñola, Jano Ramos, (Chirstian Crusman 70) i Marc Navarro.

L’equip viatja aquest diumenge a la Pobla de Claramunt en partit que es juga a partir de les 17 hores.