El SFA, a una victòria de ser invictes a la temporada

El Samà Femení “A” enllista un recital de punts al Castelldefels per 72 a 23 punts

El SFA, a una victòria de ser invictes . Eix

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova SFA va vèncer dissabte el BF Castelldefels per 72 a 23 punts al pavelló Isaac Gálvez de la ciutat i van seguir invictes després de proclamar-se campiones del seu grup a Primera Catalana.

Les de Rubén Tenor van tenir un partit còmode per endur-se la victòria. Tot i que el Castelldefels va pressionar durant els primers minuts del primer quart, les samistes van fer front als atacs amb una defensa forta. Un seguit de recuperacions de pilotes per part de les vilanovines va fer que les de Josep Gelabert, tècnic castelldefelenc, no poguessin encistellar amb la mateixa facilitat que l’inici de l’enfrontament.

El que va restar de matx no es va viure una emoció com en altres. Les blaves no van poder aguantar el ritme ni la defensa de les vermelles i això va facilitar anotar. Les locals van guanyar per 49 punts de diferència en un partit on es va plantejar una defensa dura. Si guanyen l'enfrontament que els hi queda a les de Tenor, contra el Castelldefels i a casa contraria el 20 de juny, acabaran amb una temporada invicta.

El SMA torna a guanyar amb nou entrenador

El Samà Masculí “A” i l’Adrià Piñol, nou entrenador del primer equip, guanyen al CB Àguiles per 83 a 70 punts

L’InterSport Olaria-Bàsquet Samà Vilanova SMA va vèncer dissabte el CB Àguiles per 83 a 70 punts al pavelló Isaac Gálvez de la ciutat després que la setmana passada s’incorporés el nou entrenador al primer equip, l’Adrià Piñol.

El vilanoví va debutar com a entrenador amb victòria i amb la plantilla que es va confeccionar a principis de temporada. A part de l’estrena des de la banqueta, Piñol va confiar en els juniors Ivan Trenado, Àngel Escrig, Toni Espinola i Marc Serarols per estrenar-los amb el primer equip.

El partit va anar com el samista va planejar. Durant els quatre quarts, els locals van jugar amb un ritme ofensiu, van poder penetrar la zona dels visitants per generar punts i van avançar-se en el marcador. Tot i la superioritat vilanovina en la primera part, el balanç defensiu no va sortir com es pensava i va permetre que els de Santa Coloma de Queralt anotessin a cistella amb contraatacs i transicions senzilles.

En l’últim quart, la defensa semista va millorar i van poder ajustar el balanç defensiu. El SMA va dominar en el rebot i va poder guanyar l’enfrontament amb facilitat. D’aquesta manera, Piñol assoleix la seva primera victòria com a entrenador. El pròxim partit dels vilanovins serà contra els mateixos rivals, però a la ciutat tarragonina el dissabte 19 de juny.