L’AP Dental Vendrell tanca la lliga amb una derrota a la pista del Pratenc

Els taronges acaben en segona posició del subgrup 3B de segona catalana

Pratenc - AB Vendrell. Eix

Punt final a una temporada atípica, en format reduït, per culpa de la pandèmia de la Covid, en un curs, on no hi havia res en joc, doncs, la federació va decidir, que no hi haurien ni ascensos ni descensos. Els vendrellencs, van tancar la lliga amb una derrota intranscendent, ja tenien la segona posició assegurada, per 66-56, a la pista del Bàsquet Pratenc, en un partit dominat pels locals, on els del Vendrell, van notar, les nombroses baixes que patien, van debutar, el junior Ivan Garcia i el cadet Adriano Camilo. Els taronges, han acabat segons del subgrup 3B, amb un balanç de 6-4, per darrere del Sitges, que s’ha proclamat campió.

El partit va començar amb un Pratenc dominador, 9-2 als 4’ de joc, l’encert, del visitant Iago Vacas i un triple de Camilo, ajustaven, 16-14, el marcador, al final del primer quart. El segon període va ser negatiu pels del Baix Penedès, que van estar set minuts sense anotar cap punt, la defensa local, provocava errades en els visitants, que veien, com els del Prat de Llobregat, estiraven el resultat, fins un 28-16; un segon quart, de clar color local, que deixava un parcial de 20-7, que significava, un 36-21 al descans. A la represa, els taronges van sortir més inspirats, i amb un Joan Solé, que dominava la pintura, de tota manera, els triples del Pratenc, dos de consecutius, mantenien als locals, 44-32, amb la iniciativa.

Un tercer quart que es tancava amb un 51-38, i amb la sensació, que els de Manel Espallargas, tenien que canviar molt, si es volien emportar la victòria. En el darrer període, els vendrellencs ho van intentar, Pau Hernández, anotava dos triples, 56-44, però, els del Baix Llobregat, mantenien la renda, en un intercanvi de cistelles, que els afavoria.

Al final, victòria dels locals, que van fer més mèrits, que un Vendrell, que ha deixat bones sensacions, aquesta temporada, amb un equip molt jove i què, les haurà de ratificar, en la propera, quan la competició, ja serà en format normal i els equips competiran pels seus objectius.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (13), Vacas (12), Marcos (4), Hernández (10), Espino, Blasi (7), Suriol, Garcia, Camilo (10). 16/30 tirs lliures, 4 triples anotats.

Parcials: 16-14, 20-7 (36-21), 15-17 (51-38), 15-18 (66-56).