Ja tocava un triomf així

Un Sitges en quadre remuntava un 1-0 advers a la segona meitat i trenca una dinàmica de quatre derrotes consecutives

Imatge d'arxiu

La Pobla de Claramunt 1 – UE Sitges 2

Bon comiat del Sitges a camp contrari, en aquest cas a la Pobla de Claramunt, sumant una victòria necessitada en un partit en que l’equip sitgetà viatjava amb tan sols 15 jugadors, però que malgrat encaixar el gol al minut 4 es va refer i amb un joc ordenat i treballat sabia remuntar a la segona meitat amb gols de Marc Navarro al minut 50 i Dani Midcley al 76, sumant tres punts molt bons que els col·loca setens a la taula amb  21 punts a falta d’una jornada, que encara no se sap si es jugarà amb horari unificat, rebent a un Masquefa tercer per la cua amb 13 punts.

El partit

Molt satisfet estava Dani Pujol amb aquest triomf del tot treballat del seus jugadors, que malgrat   sortir al terreny de joc amb tan sols un canvi, el del jove porter, Albert Mata, per Christian Crosman al minut 85, l’equip a fer saltar la banca amb un plantejament molt seriós i amb una molt bona actitud col·lectiva, d’aquesta manera i amb els tres punts a la butxaca l’equip es troba a dos punts de disputar el sisè lloc al Torrellenc, que juga al camp de Piera, mentre que l’equip sitgetà juga aquest darrer partit al Municipal d’Aiguadolç davant un Masquefa que pot perdre la categoria i en el darrer partit del tècnic Dani Pujol amb l’equip.

L’alineació del darrer partit de la temporada: Javi Dorado, Rafa Garcia, Guillermo Cruselles, Guillem Fonoll, Gerard López, Alejandro Pérez, Dani Midcley, Jano Ramos, Christian Crosman, (Albert Garcia 85) Pau Ortiz i Marc Navarro.