Gimnàstica

Resultats del Club Gimnàstica Vilanova al Campionat de Catalunya

El 5 i 6 de juny es va celebrar a Hostalets de Balenyà el campionat en les categories Escolars A-B-C-D

Escolar DG.. Eix

Les gimnastes entrenades per la Judit Olià i per la Encarni Adsuar han aconseguit en general bons resultats destacant la categoria Escolar DG amb un Or i una Plata.

En categoria Escolar A4G:

Edith Sans va concloure 9a. a la general amb la 2a. posició a Paral·leles.

B. G. va finalitzar en 11a. posició i la Noa Rosalen en 19a. plaça a la classificació general, amb la millor nota a l'aparell de Terra.

En aquesta mateixa categoria N la classificació per equips van concloure 4es. de Catalunya.

En categoria Escolar C4P:

Nahia Miret va finalitzar en 14a. posició, Alba Almirall va ser 25a., L.G. 36a. i la Claudia Trias 45a. d'un total de 61 gimnastes.
En aquesta mateixa categoria però en la classificació general per equips van aconseguir la 6a. posició.

En categoria Escolar C4G:

Adriana Genís va aconseguir la 6a. plaça a la general amb la 2a. posició a l'aparell de Terra, Berta Figuerola va ser 26a., Aran Coll 41a., Cassandre François 44a., lOlalla Gutiérrez 47a. Emma Vacas 52a. i Gisela Calvo 53a. d'un total de 69 gimnastes.

En aquesta mateixa categoria per equips, l'Adriana juntament amb la Berta, l'Aran i l’Emma van concloure 4es. de Catalunya i l'equip format per la Cassandre, l’Olalla i l’Emma van finalitzar en 11a. posició.

En categoria Escolar D4P:

Amelia Dodds va ser 5a. a la general absoluta, Caitlin Burgess 22a. i Miriam Roura 51a. de 68 gimnastes d'arreu de Catalunya.

L'equip format per aquestes tres gimnastes va concloure el campionat en 8a. posició.

En categoria Escolar D4G:

Isabella Marcelli es proclamava campiona de Catalunya 2021, Or a la classificació general absoluta, 1a. posició a Salt a Paral·leles i a Barra.
Ingrid Pecellín aconsegueix la 5a. plaça amb la 3a. posició a Barra i la Helena Tristany és 13a. a la general.
En aquesta mateixa categoria però en la classificació per equips, Isabella, Ingrid i Helena aconsegueixen la plata al campionat de Catalunya.

Un final de temporada prou bó per les gimnastes Escolars del Club Gimnàstica Vilanova comptant totes les dificultats que s'han anat trobant per poder entrenar a causa de la normativa imposada, per les mesures sanitàries i les restriccions d'aforament.