Bones sensacions per començar

L’equip sitgetà tanca la seva primera setmana de preparació jugant un bon partit davant un Canyelles que empatava al darrer sospir

UE Sitges - CF Canyelles. Eix

UE Sitges A 1 – CF Canyelles 1

Amb empat a un finalitzava el primer partit de preparació jugat pel Sitges de Luri Sorroche davant un Canyelles també en vies de millora, oferint un bon ritme del matx tot i la forta calor que feia damunt del terreny de joc.

Agradava la posta en escena del Sitges intentant no rifar la pilota, anant sortint de la cova amb els seus moviments intentant generar el seu perill ofensiu, tot i gaudir de diferents moments en que generava un parell de clares ocasions s’arribava al descans sense gols.

A la segona meitat el cert és que el joc es va igualar i molt, el Canyelles les va tenir i clares també l’equip sitgetà que amb la sortida al terreny de joc de Carlos Henarejos e Ignasi Valldosera va seguir insistint, el gol local però ho feia el jove jugador que havia sortit minuts abans Guillem Ximénez al 82 fent l’empat l’equip barceloní en la darrera jugada del matx.

En línies general entretingut partit el jugat pels dos equips amb molt bona actitud dels jugadors sitgetans en la primera prova de pretemporada en forma de partit davant d’un altre segona catalana.

L’alineació del Sitges: Lucas Cajes, Cubedo, Montesinos, Alex Frutos, Victor Morillas, Sacris, Dani Midcley, Victor Navarro, Alan, Alex Frutos, Ivan Valero.
A les segona part sortien Nito, Laguna, Carlos Henarejos, Ignasi Valldosera, Meri, Guillem Ximénez.

El proper partit de l’equip, el proper diumenge al punt de les 12 davant la Fundació Acadèmica Hospitalet de la Segona Catalana.

Per la seva banda l’equip B de l’UE Sitges aconseguia un magnífic triomf al camp del Llavaneres per 0 a 1 en un magnífic partit el jugat per el Sitges B que entrena en Toni Salido i Sergio Alcaraz, dels quatre partits jugats han perdut dos, guanyant dos, el proper partit dissabte a les 19 hores davant el Moja.