Nou pas endavant

Els de Luri Sorroche sumen un acceptable triomf en el seu segon partit de preparació, disposant de temps encara per anar agafant un bon ritme físic

UE Sitges A – Fundació Acadèmia Hospitalet . Toni Muñoz

UE Sitges A 3 – Fundació Acadèmia Hospitalet 1

El primer equip de l’UE Sitges guanyava per 3 gols a 1 a la Fundació Acadèmia l’Hospitalet en un partit en el que es va haver de treballar amb ordre per desfer-se d’un rival que mai llançava la tovallola posant en dificultats al Sitges, que amb un gol després d’una molt bona jugada de Victor Morillas i que Dani Migcley no perdonava i s’anava al descans per davant al marcador.

Pujava una mica més la intensitat del matx als primers instants de la represa malgrat la forta temperatura que estava caient damunt del terreny de joc, un magnífic tir d’un incansable Sacris posava el 2-0 al marcador mentre la Luri anava movent la banqueta i fins i tot donava minuts a jugadors del B, el gol visitant al minut 72 donava emoció en la recta final del matx deixant tot pràcticament sentenciat amb un altre magnífic tir d’Ivan Valero que deixava el definitiu 3 a 1. Segon partit de la pretemporada per un Sitges que esta realitzant una bona feina  amb la intenció d’arribar a l’hora de la veritat en bon estat de forma. L’alineació del Sitges: Lucas Cajes, Montesinos, Sacris, Guillem Ximénez, Cristian Laguna, Victor Morillas, Alex Frutos, Dani Midcley, Geri, Marti Ferret, Victor Navarro i Ivan Valero, també jugaven Nito, Mussa, Jan Marco i Carlos.

El proper partit de preparació aquest diumenge al Municipal d’Aiguadolç a les 12’00 davant el Singuerlin CF de segona Catalana.