Cursa solidària

Torna la 22a Cursa Popular Solidària de Canyelles

Aquest dissabte 18 de setembre, en el marc de la Festa Major Petita de Sant Nicolau

Inscripció gratuïta. Només cal lliurar un quilo de menjar o litre de beguda que es lliuraran al Banc dels Aliments local

Després que la Covid-19 obligués a ajornar l'edició 2021, la cursa popular solidària torna aquest dissabte en el marc dels actes de la Festa Major Petita de Sant Nicolau, organitzada pel Club Atletisme Canyelles amb el suport de l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Canyelles.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dia de la cursa, a partir de les 17, a les carpes habilitades a l’aparcament de l’escola Sant Nicolau.

L'únic requisit per participar i recollir el dorsal és el lliurament d'un quilo o d'un litre de qualsevol aliment a l'hora de fer la inscripció. Menjar que l’Àrea de Serveis Socials destinarà al Banc d'Aliments Local per distribuir-lo entre les famílies més vulnerables del municipi.

Sortida des de l'aparcament de l'escola Sant Nicolau

El lloc de sortida i arribada de la cursa és l’aparcament de l’escola Sant Nicolau i accés a la Zona Esportiva Municipal.

Cursa de 5,8 quilòmetres

La cursa té un recorregut de 5,8 quilòmetres, part dels quals transcorren pel nucli urbà i diversos carrers del municipi. L'altra part marxa per l'entorn natural, per pistes forestals i corriols dels voltants del municipi.

Com a prèvia de l’inici de la cursa, a les 18 hores  està prevista una masterclass dirigida com a escalfament, que anirà a càrrec de la monitora del Gimnàs Municipal Susana Rentero.

A la mateixa hora, a les 18 hores, començaran les curses infantils.  S'han dissenyat tres recorreguts, segons les edats, perquè els més menuts puguin participar de la gran festa esportiva.

Protocol Covid-19

La cursa s'ha organitzat seguint totes les mesures de seguretat establertes pel PROCICAT per frenar la Covid-19.

En aquest sentit, s'ha establert un protocol de seguretat:

-Tots els participants hauran de signar abans de la sortida el document d’autoresponsabilitat que se’ls donarà en el moment de la inscripció, que acredita que no presenta símptomes de Covid-19. I, en cas d’haver passat la malaltia, declarar que ha superat la quarantena escaient. També haurà d’acreditar que no s’ha estat en contacte amb persones infectades o s’ha viatjat a zones de risc declarades oficialment en els 14 dies anteriors al de la signatura del document.

-Els i les participants hauran de venir al lloc de la sortida de la cursa ja vestits amb la roba esportiva ja que no hi haurà vestidors.

-Únicament es podran treure la mascareta quan estiguin corrent fent l’escalfament individual en alguna zona apartada on no hi hagi ningú.

-Mantindran sempre la distància de seguretat de dos metres, fins i tot a la línia de sortida, que estarà marcada.

-Es prendrà la temperatura als atletes en el moment de la inscripció.

-Els i les participants mantindran sempre una mínima distància de seguretat en cas de córrer agrupats, i en cas d’avançaments es farà a una certa distància de l’atleta avançat.

- Durant la cursa no usaran la mascareta, però sí que la duran a sobre per posar-se-la a l’arribada i per alguna possible eventualitat durant la cursa.

- En travessar la línia d'arribada, s’allunyaran de la gent per refer-se de l’esforç abans de posar-se la mascareta. Hi ha espai suficient per poder estar a soles.

- A la zona d’arribada, els i les participants es posaran solució hidroalcohòlica a les mans.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!