Punt d’inici

El gol de Guillem Gracia al minut 86 dona el primer punt a camp contrari a l’equip de Toni Salido que reaccionava a la segona part

Plantilla del Sitges B. Eix

Vilanova del Camí 1 – Sitges B 1

El Sitges B s’estrenava sumant un bon punt a Vilanova del Camí, l’equip que no va tenir un bon inici del matx faltant més tranquil·litat i més  coordinació en el seu joc si va saber reaccionar en la recta final, la seva actitud va descol·locar a un conjunt local que fins les hores els va saber jugar, però que després del descans va patir de debò per no perdre i va acabar veient com l’equip sitgetà s’emportava un punt totalment crescut però que va merèixer més.

Amb masses nervis començava a rodar la pilota per l’equip sitgetà i degut a una pífia en defensa van encaixar el gol local al minut 9, després és cert que anaven entrant al partit començant a controlar el joc, sobretot al darrer quart d’hora pel descans, a la segona part l’equip s’estirava donant un bon pas endavant arribant les millors ocasions als que li van faltar definició, tot això la intensitat que va oferir l’equip de Toni Salido i Sergio Alcaraz li faltava el premi de gol que arribava al minut 86 de les botes de Guillem Gracia i d’aquesta manera sumaven el primer punt del campionat, en aquest cas a Vilanova del Camí.

CF Sitges B: Lucas Cajes, Rafa Garcia, Pol Navarro (Christian Rodríguez  82) Max Gili, (Guillem Garcia 46), Bernat Sánchez, (Jaume Font 46), Jan Marco Monmeneo, Mery Coolibaly, Alex Rodríguez, Mateo Rodríguez, (Bruno Sistiaga 63) Daniel Tamayo i Marc Silva.

El Sitges B rep aquest dissabte a partir de les 17 hores a La Granada que ve de perdre al seu terreny de joc al Alt Vilanova per 2 a 4, tot apunta a que es pot veure un bon enfrontament.