Esport solidari

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf organitzen la Cursa Solidària Arts i Natura

La cursa tindrà lloc el 3 d’octubre dins la programació de l’Arts i Natura Festival de la Masia d’en Cabanyes, i anirà en benefici de l’entitat Autisme amb Futur

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf organitzen la Cursa Solidària Arts i Natura. CC Garraf

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf organitzen la Cursa Solidària Arts i Natura. CC Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf organitzen la Cursa Solidària Arts i Natura, que tindrà lloc el 3 d’octubre dins la programació de l’Arts i Natura Festival de la Masia d’en Cabanyes, i anirà en benefici de l’entitat Autisme amb Futur.

Aquesta proposta està emmarcada en el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf a través del qual es dona suport a l’organització d’activitats esportives de lleure als diferents municipis de la comarca.

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, ha afirmat en roda de premsa que “aquesta proposta ens fa especial il·lusió perquè la relació amb el Consell Esportiu del Garraf és de fa una colla d’anys, però avui podem anunciar que aquest conveni compta amb més dotació econòmica”.

Gallardo també ha destacat que la cursa solidària ens permet “revalidar la voluntat de treballar conjuntament en tot el que té a veure amb una eina transversal tan necessària per al nostre dia a dia, i que ens interpel·la pràcticament en tots els àmbits de la nostra vida, com és l’esport”.

Per la seva part, la presidenta del Consell Esportiu del Garraf, Blanca Albà, ha posat en valor la possibilitat de “donar suport a les entitats de la comarca que treballen per la integració de persones amb discapacitats i l’esport és una eina excel·lent”, i també ha anunciat que “aquesta serà la primera edició de la cursa solidària, però la voluntat és que aquesta proposta es consolidi i es pugui celebrar cada any”.

Cursa Solidària Arts i Natura

Es tracta d’una activitat familiar i solidària, en el marc natural i singular de la Masia d'en Cabanyes. La cursa s’organitzarà per categories d’edats i es farà per parelles d'un adult i un infant, independentment del parentiu. El recorregut és gairebé pla en la seva totalitat i transcorre per pista de terra del bosquet de la Masia d’en Cabanyes.

L’aportació és de 4 € per parella que s’hauran d’abonar per transferència bancària. Tota la recaptació anirà destinada a Autisme amb Futur, una entitat formada per famílies de les comarques del Garraf i del Penedès amb fills i filles diagnosticats amb trastorn de l’Espectre Autista.

Les inscripcions per a participar en la cursa s’han de fer al web del Consell Esportiu del Garraf http://www.cegarraf.cat, fins les 12 del migdia del divendres 1 d’octubre.

Conveni de col·laboració

Aquesta col·laboració contribueix a la continuïtat de les accions que proposa el Consell Esportiu del Garraf al territori com els Jocs Esportius Escolars, el Pla Català d’Esport a l’Escola, el Programa d’activitats de suport a la tasca docent, els programes de dinamització esportiva per als centres d’ensenyament en horari no lectiu, les activitats esportives de lleure, el suport tècnic esportiu per promoure l’increment i la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives, per a la difusió i educació en valors, per a l’adquisició d’hàbits saludables i per la millora quantitativa i qualitativa de la pràctica esportiva a la comarca del Garraf.

El conveni també inclou la realització de l’activitat  "Joc d'orientació i descoberta de la casa-museu Masia d'en Cabanyes”, en el marc del programa d’activitats educatives del Centre d’Interpretació Manuel de Cabanyes - CIRMAC, i de la cursa solidària Arts i Natura.

L’acord de col·laboració preveu l’aportació de 10.000 euros al Consell Esportiu del Garraf, provinents del fons del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona, del qual el Consell Comarcal del Garraf n’ha estat beneficiari en la categoria “Dinamització de l’activitat física i l’esport local”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local