Àmplia victòria del Bàsquet Sitges-La Guixeta

Cròniques i resultats dels partits dels equips del CB Sitges disputats el passat cap de setmana

CB Sitges - Reus Ploms Salle Negre 	. Eix

CB Sitges - Reus Ploms Salle Negre . Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta    92
Reus Ploms Salle Negre      60

N.Bellmonte 5, N.Guillen 10, A.Miguelsanz 16, JA.Bustos 6, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 5, J.Carrion 8, O.Camprubi 21, V.Siriaco, N.Velasco 11, P.Cabezas 6, Y.Pedroso 4.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :   20-14           34-14     19-14     19-1

Àmplia victòria del Bàsquet Sitges-La Guixeta,  92 a 60 davant el Reus Ploms Salle Negre en el partit disputat diumenge passat a les 18:00 hores al pavelló 1 de Pins Vens, en el segon partit de la primera fase de la temporada.

L'equip Sitgetà arribava al matx amb baixes al joc interior. Ni l'Adrià Villar, ni l'Omar Thiam (que ja porta temps arrossegant molèsties a l'esquena) van poder jugar el partit. Un handicap important donat el potent joc interior del Reus.

Tot i això, el Sitges va apostar per establir un ritme de joc ràpid, transicions dinàmiques i llançaments exteriors, aprofitant la rotació de banqueta, a priori més àmplia que la del rival.

Durant el primer quart, el partit va ser igualat, sobretot en els primers minuts, acabant el parcial amb avantatge local de sis punts, 20 a 14.

Va ser al segon quart quan les rotacions de jugadors van permetre mantenir un ritme de joc alt i el CB Sitges La Guixeta, amb el mateix to defensiu del primer quart, es va mostrar més encertat a l'atac i va endossar un parcial 34 a 14.

La segona meitat va resultar més igualada, però malgrat que l'avantatge local va superar els 30 punts al cap de pocs minuts d'iniciar-se el tercer quart, els jugadors sitgetans no van perdre la concentració i la intensitat, obtenint parcials positius tant al tercer com al darrer quart.

El Reus va intentar retallar distàncies amb diferents plantejaments defensius, zones 1-3-1 i zones 2-3, però només van aconseguir petits parcials favorables que el Sitges desfeia ràpidament movent la pilota amb criteri i amb encert exterior. Així va ser com es va arribar al resultat final 92 a 60. Segon partit de lliga i segona victòria dels del Garraf.

Com va passar amb la victòria davant del Casal de Vilafranca, cal destacar que els deu jugadors del Bàsquet Sitges-La Guixeta que van jugar van anotar, com a mínim 4 punts. Van destacar especialment l'Àngel Miguelsanz, amb 16 punts, 13 rebots, 3 assistències i una valoració de 24, l'Oriol Camprubí, amb 21 punts, en Nacho Velasco amb 11 punts, 7 rebots i 2 assistències, i en Noel Guillen amb 10 punts en 14 minuts jugats.

El pròxim partit serà dissabte dia 9 d’Octubre a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del CNB Vilanova – Cerveseria La Parroquia, nou derbi del Garraf a Vilanova.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

BBA Castelldefels “B”     55
Bàsquet Sitges “B”     66

J.Mateo 7, A.Ruiz, Y.Pedroso 4, O.Porras, M.Emde 11, JE.Piñero 22, I.Ruiz 9, J.Bordonau, A.Cadenas 5, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 8, F.Sanchez.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  12-22        22-12    7-11      14-21

El sènior B pateix per aconseguir la segona victòria a la pista del Castelldefels.

Els sitgetans van començar d’allò més bé amb una molt bona defensa individual i ràpids contraatacs que donaven la primera avantatge important de deu punts al final del primer quart. Al segon període però els locals van reaccionar gràcies sobretot al seu potent joc interior i empataven el partit al descans.

El joc de la segona meitat no va ser gens vistós, va ser picar pedra constantment i lluitar cada pilota i cada rebot com si fos l’últim. D’aquesta manera i gràcies també a la gran actuació de Piñero, màxim anotador del partit amb 22 punts, el Sitges aconseguia la segona victòria consecutiva.

Diumenge vinent, 10 d’Octubre, a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer “B”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”             54
Joventut Les Corts05     34

J.Prat 2, M.Rubi 5, A.Mila 2, L.Mayoral 2, L.Chimeno 2, K.Ayouna 15, O.Miro, B.Reinon 5, A.Vernon 2, C.Alemany 11, M.Guell, P.Alcazar 8.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :   14-11   14-2    11-15   15-6

Segon partit de lliga del Junior A del Bàsquet Sitges, contra un rival que havia perdut el primer partit i segur que arribaria a Pius Vens amb una actitud lluitadora per emportar-se el partit. Després d’aconseguir la primera victòria a camp del Sant Joan Despí, els jugadors blancs comencen a creure que, amb una bona dinàmica d’esforç i sacrifici podran aconseguir grans resultats.

Comença el partit I una certa relaxació apareix als 5 jugadors locals, poca intensitat defensiva I errors clacs sota cistella, feien que Les Corts aconseguissin un petit avantatge als primers minuts. Temps mort local i canvi de mentalitat, els locals comencen a pressionar tota pista amb una gran intensitat i comunicació que permet arribar a totes les pilotes i crear contraatacs fàcils. Treballant de valent, s’aconsegueix un triple als últims segons i el primer avantatge local en tot el partit.

Segon quart, pràcticament tots els jugadors ja havien entrat a pista i tornem als primers 5 minuts de la passada jornada. Molta concentració, bona lectura de joc i una intensitat que, si dura els 40 minuts, pocs equips podran sostenir. 10 minuts on el rival només aconsegueix dos punts i una diferència en el marcador que ja començava a ser important. Final del segon quart i 28-13, +15 pels sitgetans.

La segona part comença amb una anada i tornada de cistelles, però els visitants comencen a creure que poden competir i els blancs van aguantant amb molta paciència. Errors en la sortida de pilota i del control del rebot defensiu permeten cistelles fàcils i escorçar una mica el marcador.

Últim quart i només 11 punts de diferència, una distancia considerable, però la dinàmica era a favor dels grocs i els blancs havien d’aconseguir tornar al ritme del segon quart i tancar el partit el més aviat possible. Moment en el qual el Sitges demostra que comesa a ser un equip poderós, no només pel físic dels jugadors i la seva qualitativa basquetbolista, sinó per la seva capacitar mental de lectura dels partits i saber com afrontar un minuts que es poden complicar. Bona feina dels 11 jugadors aconseguint neutralitzar la seva ofensiva i aconseguint contraataca fàcils quan l’energia visitant ja havia desaparegut. Bon parcial per acabar i final del partit, 54-34, +20.

Destacar als 11 jugadors que han format part de la plantilla en aquest partit. Tots han sumat i, el que és més important, el ritme i la intensitat en cap moment ha disminuït, aspecte que serà molt important si les aspiracions d’aquest any són aconseguir quedar el més alt possible a la classificació. 2/2 i a continuar treballant!

Proper cap de setmana, diumenge dia 10 d’Octubre a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del A.E.S.E. 1.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

Basquet Sitges “B”     42
C.B. Roquetes      36

Eric 10, Ignacio, Pol, Jaume 7, Samuel 6, Jhonatan 2, Hèctor, Lucas 6, Da Wei, Victor 9, Adrià, Gabriel 2.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :    10-8       8-9     12-9   12-10

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gava 3.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     78
CNB Vilanova verd – AKO    35

Juan, Diego, Joan, Adrià, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Samà Vilanova - CMB

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “B”     40
CB Castelldefels 07     73

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Jake, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Logan.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 16:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gava 3.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Basket Almeda Negre     59
Basquet Sitges “A”     42

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Gelida “A”

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

CB Abrera       57

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens Els Monjos B.C.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

CB Sant Andreu Negre     81
Basquet Sitges “A”     31

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Viladecans Vermell

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Basquet Sitges “A” mixte    15
Clotet Suzuki Sant Boi     52

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Andres.

Entrenador: Angel i Ona

Primer partit de la temporada del Premini contra Sant Boi.

Ens ha servit perquè els jugadors/es disfrutin i per veure lo que tenim que millorar de cara el següent partit. Molt contents per com estan evolucionant els jugadors. Ànims i a seguir treballant.

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca     74
CB Viladecans      26

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :    21-8    11-2      25-10   17-6

Primer partit de les sèniors com a locals. Aquest diumenge visitava Pins Vens el Viladecans. Un equip veterà amb molta experiència, tot el contrari que les nostres noies, amb una mitja d'edat de 19 anys.

Des del primer moment les sitgetanes han portat a la perfecció el pla de joc. Defensa pressionant tota la pista, i joc ràpid.

Al primer període, la diferencia ja era de 13 punts i augmentava a 22 a la mitja part (32-10).

A la segona part les de Viladecans proposaven una zona 2-3 que en uns inicis bloquejava el joc de les sitgetanes, però un fals miratge, l'equip ha seguit pressionant tota la pista i sortint ràpidament al contraatac, que impossibilitava que les visitants construïssin la zona.
Amb més de 40 punts a la segona part, la diferència, augmentava fins al resultat final de 74-26.

El proper partit serà el diumenge dia 10 d’Octubre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del  Bàsquet Samà Vilanova – SFB.

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02

El Social-Bàsquet      28
Bàsquet Sitges – La Oca     94

Lucia F 22, Berta 13, Maria, Marina 2, Judit 4, Jimena, Ines 33, Lucia J 7, Gina 11, Alba, Laia 2.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials :    5-22     0-27    10-19   13-26

Victoria abundant contra un equip molt més fluix que nosaltres.

Una bona pressió individual a tota la pista i un bon treball d'ajudes defensives ens va permetre deixar les locals en només 5 punts a la mitja part.

En atac, les sitgetanes Pérez (33 punts) i Flores (22 punts), anotaven des de totes les posicions, quasi imparables per part de les terrassenques.

A la segona part, vam baixar una mica el ritme, permetent més punts del que ens hagués agradat, tot i això, felicitar a les noies per la intensitat durant tot el partit i el bon percentatge en els tirs lliures.

El proper partit serà el dissabte dia 10 d’Octubre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges-La Oca rep a Pins Vens el A.B. Premia.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     32
Urban Solutions Club Bàsquet Igualada CFB 43

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Xamba Taronja.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

EEM Castellví de la Marca    31
Basquet Sitges “A”     50

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà el diumenge dia 17 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Nou Bàsquet Olesa.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Basquet Sitges “A”

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

Jordana de D E S C A N S

El proper partit serà el dissabte dia 16 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Montpedrós “A”