Equipaments

Avinyonet inaugura aquest diumenge el nou camp de gespa artificial de La Grava

L’actuació al camp d’Avinyonet del Penedès, que era de terra, ha consistit en la instal·lació de gespa artificial en una superfície total de 4.750 m2

Avinyonet inaugura aquest diumenge el nou camp de gespa artificial de La Grava. Diputació de Barcelona

Avinyonet inaugura aquest diumenge el nou camp de gespa artificial de La Grava. Diputació de Barcelona

Aquest diumenge, 10 d’octubre, a les 12h, tindrà lloc la inauguració del nou camp de gespa artificial de La Grava, a Avinyonet del Penedès, coincidint amb el 50è aniversari de la Unió Esportiva Avinyonet. Presidirà l’acte l’alcalde, Cèsar Herràiz, acompanyat de la regidora d’Esports, Laia Ràfols. Hi participarà també el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons. La corporació ha donat suport econòmic i tècnic a l’Ajuntament per dur a terme aquesta actuació, aportant el 100 % del cost de l’obra, valorada en 279.000  euros.

El programa de diumenge comença amb el partit de futbol de presentació del nou equip U.E. Avinyonet femení, a les 10h, i continua amb la rebuda institucional i la signatura del Llibre d’Honor a l’Ajuntament, a les 11h, i la celebració de l’acte institucional amb els parlaments de les autoritats, a les 12h. Per acabar, a les 13h, es disputarà el partit Quarta Catalana jornada 3 masculí U.E. Avinyonet - Hortonenc C.F., a les 13h.

Les obres de millora de l'equipament

L’actuació al camp d’Avinyonet del Penedès, que era de terra, ha consistit en la instal·lació de gespa artificial en una superfície total de 4.750 m2,. Als laterals del camp s’ha instal·lat una canal de formigó prefabricat que canalitza superficialment les aigües de pluja, i una franja de formigó perimetral al conjunt del terreny de joc. Aquesta zona serveix per al pas i ubicació del públic així com de la xarxa soterrada de la nova instal·lació de reg i la ubicació de la barana perimetral del terreny de joc.

El nou paviment del camp n’amplia molt les prestacions i ben segur que augmentarà el nombre d’usos de l’equipament.

També s’ha limitat el conjunt del recinte esportiu mitjançant tancament metàl·lic de simple torsió, tenint en compte l’accés separat de vehicles i persones, i la promoció de l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès concep aquesta actuació dins d’un projecte futur, més ampli, que preveu la construcció d’un complex esportiu, amb piscines d’estiu, zones de lleure i nous vestidors.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!