Tir amb arc

8é Torneig Internacional Vila d’Encamp d’Andorra

Dins de les competicions previstes per el Club Tir amb Arc Arquers del Montmell (CTAAM) per aquest any 2021 ja tocava anar a competir fora del país i així ho hem fet

8é Torneig Internacional Vila d’Encamp d’Andorra. Eix

8é Torneig Internacional Vila d’Encamp d’Andorra. Eix

El club Tir amb Arc d'Encamp (TAE) organitzava aquests dies 9 i 10 d'octubre el 8é Torneig Vila d'Encamp d'Andorra en format de Round 900. Un torneig que tradicionalment es feia en un dia que, degut a que han batut el rècord d'inscripcions per aquest torneig, s'han vist obligats a allargar-ho un dia més per la quantitat d'esportistes que s'hi han presentat.

Com hem dit la competició va ser en format de Round 900 que consta en tirar tres tandes de fletxes dividides en 5 series de 6 fletxes cadascuna, o sigui 30 fletxes per tanda, 90 fletxes en total. En la modalitat de longbow i instintiu es tira a una diana de 122 cm. situada a diferents distàncies segons la tanda. Així en la primera tanda la distància és de 40 metres, 30 metres per la segona i 20 metres per la tercera. Les puntuacions de cada fletxa van des de el "0", la pitjor puntuació al "10" la millor.

En les quatre hores que va durar la competició, que fou per la tarda, els arquers van poder passar de la calor típica d'un mes d'octubre assolellat i amb bona temperatura, en el Pirineu andorrà, a una caiguda important del termòmetre quan el sol començava a caure i a amagar-se entre les muntanyes en la tarda-nit i finalment desaparèixer. Una important baixada que sens dubte va afectar notablement a tots els competidors.

De nou, la representació penedesenca va anar a càrrec del Club Tir amb Arc Arquers del Montmell (CTAAM) amb dos competidors, que com ja ens tenen acostumats aquest any, van tornar a fer pòdium.

Els resultats van ser:

En la modalitat d'arc instintiu, sènior dona, la Maria Elisa Montserrat Batet va obtenir a 40 metes 163 punts, a 30 metres 188 punts i a 20 metres 247 amb un total de 598 punts que li atorgaren pujar al podi obtenint la 3ª posició.

En la modalitat de longbow o arc recte, en Jaume Montull Rué va obtenir a 40 metres 200 punts, a 30 metres 214 punts i a 20 metres 253 punts fent un total de 667 punts que també li van atorgar pujar al podi obtenint la 3ª posició amb la diferència d'una sola fletxa amb el segon classificat.

Dos bons resultats per ser la primera vegada que aquest club participa en una competició internacional fora del país i que ens anima a continuar endavant a seguir en aquesta línia.

Felicitar al Club local i organitzador del Torneig, el Club Tir amb Arc d'Encamp per la magnifica i impecable organització de tota la competició.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!