Cap de setmana amb victòries dels equips Sènior A del Handbol Ribes

Ribes - Sant Esteve Palautordera B. Eix

2ª Catalana Sènior Masculí
Ribes 35  - Sant Esteve Palautordera B 22

Impressionant partit del Sènior del Ribes davant el St Esteve B per assolir la primera victòria de la temporada a la segona jornada de lliga ja que, a la primera es va descansar.

Tots, sense excepció, van fer un gran treball en equip. Ho van donar tot i més a la pista i animant des de la banqueta quan els hi tocava descansar.

Un gran inici de partit per part del Ribes, tant en defensa com en atac, amb un parcial de 8-3 al minut 9, va fer demanar el primer temps mort al rival. Intensitat defensiva i molta pressió, va fer perdre moltes pilotes al St Esteve B que ens permetia arribar a l’atac amb bones posicions de llançament que no vàrem desaprofitar.

Després del temps mort, el St Esteve B va controlar el joc i la diferència de 5 gols es va mantenir fins el minut 25 (15-10). El marcador no es va moure des del minut 20 al 25 amb imprecisions per part del dos equip fins que Oscar en una de les seves entrades va ampliar al 16-10 i provocant l’exclusió d’un rival. Això ho van aprofitar els ribetans per anar-se’n al decans amb 7 gols d’avantatge 18-11.

La segona part va ser una continuació de la primera, viscuda amb més intensitat i més exclusions que va permetre acostar-se en el marcador al St Esteve B a cinc gols 25-20 al minut 17. Aquesta nova situació, va provocar una gran reacció positiva en els nostres jugadors per fer un parcial de 10-2 en els últims 13 minuts de partit. Això va fer vibrar a tota la grada, plena d’aficionats, amb el màxim que permeten les restriccions Covid, que no van para d’animar als nostres jugadors durant tot el partit.

Menció a banda pels nostres porters, Jordi i Marc, que van tenir un 43% d’encert. Quan la defensa no podia aturar els rivals, ells es van encarregar de fer-ho.

Un gran partit de tot l’equip, sobretot del joc col·lectiu molt ben dirigit des de la banda pel Guillem.

Propera setmana desplaçament complicat a la pista del Sant Quirze.

Lliga Catalana Sènior Femení
Ribes 23 – Vilamajor 22

D'altra banda el Sènior Femení va aconseguir una important victòria per la minima contra el CH Vilamajor. En un partit molt igualat les Ribetanes van tenir una mica més d'encert i sort.

Les porteres locals Roser González i Marta Abellán van fer un partit esplèndid i van frustrar una vegada i una altra els atacs de les del Montseny.

Després d'aconseguir un avantatge de 22-16 en el minut 40 semblava que la victòria s'aconseguiria sense majors problemes. Les veteranes jugadores del Vilamajor no es van rendir i en el minut 50 amb el resultat de 23-18 les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé es van bloquejar. Durant 10 minuts no van aconseguir marcar cap gol (parades de les porteres rivals i tirs fora). Les del Vallés Oriental van començar a remuntar. A 30 segons del final amb el resultat de 23-22 van tenir un últim atac per a empatar el partit però per sort per a les del Garraf  el tir des de l'extrem esquerre es va anar fora per poc.

Les màximes golejadores per part del Ribes van ser l' Anna Hernández, la Paula Corrales i la Joana Santiago amb 5 gols cadascuna; per part del Vilamajor la Laura Delgado amb 6 gols.