Handbol

Mal partit, bona victòria

Dos punts molt treballats pel sènior masculí davant un rival que estarà a la part alta de la classificació. El Sènior Femení per la seva banda guanya a Canovelles

Els jugadors del CH Ribes sènior masculí. Eix

Handbol 2ª Catalana

Sant Quirze B 28 - RIBES 30

No va ser el millor dia dels jugadors del Ribes exceptuant la porteria. Un altra gran partit d’en Jordi amb un 42% d’aturades que a la fi, va servir per aconseguir la victòria.

El Sant Quirze B, un equip molt jove i molt ràpid, va sortir amb moltes ganes i va agafar als nostres jugadors adormits, posant-se en el minut 6 amb 5-1 i sense resposta dels nostres que ni feien llançaments a porta.

En Guillem va tenir que demanar el primer temps mort per donar “instruccions extres” perquè espavilessin. I va donar resultat. En 10 minuts vàrem donar la volta al marcador 6-7 al minut 15 i temps mort demanat per rival. D’aquí al final del primer temps es van mantenir les diferències de 1 ó 2 gols favorables al Ribes fins el 11-12 final.

La segona part va començar com la primera, descentrats i sense mobilitat. Minut 39 i resultat capgirat 21-16. Tocava remar de nou a contracorrent. I cal destacar a Jordi aturant, Iker recuperant pilotes i a Pedri i Toni anotant. En 5 minuts van posar el marcador 21-23. De nou tot al seu lloc però, nervis, imprecisions i presses pels dos equips ens va porta a falta de 4 minuts per acabar a un resultat de 26-24 pel Sant Quirze. Temps mort del Ribes per planificar com jugar aquests minuts finals. Molt patiment i remuntada fins el 27-28 a falta d’un minut. Nou temps mort demanat pel Sant Quirze. Gol ràpid per fer l’empat a 28 i última possessió pel Ribes. Gol de Toni a falta de 10 segons, treu de centre malament Sant Quirze, recuperació i gol de Iker a l’últim segon per tancar el partit amb el 28-30.

Resumint, partit jugat a un 60% que ha de servir per reflexionar de cara a les properes jornades.

Jugadors: Jordi, Marc, Gabri (2), Ivan (1), Pol (4), Oscar (2), Kike (1), Miquel (4), Pedri (6), Iker (2), Marcel, Joseba (1), Toni (7) i Roger.

Propera setmana partit a casa contra Gavà dissabte 23/10 a les 20:00.

Us esperem a tots per animar a aquest gran equip.

El Sènior Femení guanya a Canovelles

Canovelles – Ribes Sènior Femení A   21 – 36

Vist del resultat es podria pensar que va ser un partit fàcil per a les ribetanes. No va ser del tot així. La primera part de fet va estar molt igualada.

L'equip local va plantejar una defensa avançada que va provocar que a les del Garraf se'ls hi fes difícil acabar les jugades. D'altra banda el sistema defensiu de les Ribetanes també va funcionar bé i va impedir que el Canovelles es posés per davant al marcador. Les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé van tenir la paciència necessària per a anar desgastant a les rivals i van aconseguir un petit avantatge de dos gols al descans (13-15).

L'inici de la segona part de les Ribetanes va ser molt intens i amb un parcial de 0-5 en els primers 5 minuts van posar la base de la victòria. L'equip del Vallès no va saber reaccionar. Les jugadores del Ribes van començar a interceptar pilotes i a marcar molts gols de contraatac. Les de Ribes estaven físicament més fortes que les rivals i van acabar el partit golejant (parcial de 2 – 9 en els últims 10 minuts).

Màxima golejadora per part del Ribes va ser la Cristina Hernández i per part del Canovelles la Gina Parera (cadascuna amb 7 gols).

Amb aquest resultat les Sènior de l'Handbol Ribes se situen a la tercera posició del grup B de Lliga Catalana. L'objectiu fins a finals de gener és conservar aquesta tercera plaça que dona dret a jugar pel títol a la segona fase del campionat.