Els punts es queden al Bosc de Plaça

Dos gols en un minut en els primers 20 del partit donen el triomf a un Ribes molt disciplinat en totes les seves línies

CD Ribes - UE Sitges B. Toni Muñoz

CD Ribes 2 – UE Sitges B 1

Primera derrota del Sitges de Toni Salido i Sergio Alcaraz en el derbi comarcal davant el Ribes de Gustavo Costa, en aquest cas dirigit per la seva absència per Xavi Garcia, els sitgetans que sobretot al primer temps no es van trobar  còmodes sense ocupar en cap moment el seu espai al terreny de joc van presenciar com dos gols locals en un minut els feia molt de mal i els sentenciava malgrat la seva reacció escurçant diferències abans del descans, tot i tenir tot el segon temps per canviar el marcador, el cert és que topaven en tot moment amb el mur local, per acabar caient finalment i d’aquesta manera els de Gustavo Costa sumaven el seu cinquè triomf consecutiu.

El partit

Van poder marcar al primer minut de l’inici el Sitges B en una errada de blocatge del porter Brunat refusant després de dos intents dels defensors ribetans, és cert que poc a poc el control de la pilota passava a domini de l’equip de Xavi Garcia, que al minut 17 amb un gol de traca de Günter Tremiño feia el 1-0 i un minut més tard mitjançant una falta, el mateix Günter se la posava al cap per que Pablo Pagán fes el 2- 0, que a la final del partit va ser suficient per guanyar. Escurçava diferències Jan Marco Mormeneo en un tir ras al minut 39 donant emoció per arribar al descans encara tot per decidir. Les va tenir el Sitges B als primers minuts de la represa, el xut en atac el treia un defensor ribetà i la segona a cop de cap de Marc Silva amb lluïment del porter Enric Brunat salvant el gol que hagués significat l’empat, els restants minuts el domini del Sitges anava pujant però ben defensat per tot l’equip d’un Ribes que va saber treballar i de que manera, el desenllaç final 2 a 1 favorable als locals.

L’alineació del Ribes: Enric Brunat, Juan Andres Rayo, Xavier Esquiu, Álvaro Cardiel, Rubén Peña, (Marc Vargas) Günter Tremiño (Christoforou) Pablo Pagán, (Gerard Puig) Pau Mahiques) (Marc Vall) Eddine Talbi, (Xavier Boza) Sergi Puig i Pol Bofarull.

Sitges B: Adri Lobato, Rafa Garcia, (Pau Ortiz) Jaume Font, Guillem Gracia, (Benjamín) Jan Marco Mormeneo, Mery Coulibaly, Alex Rodríguez, (Alejandro) Mateo Rodríguez, (Raul Barneda) Daniel Tamayo, Christian Rodríguez, Marc Silva i (Pau Junyent).

El Sitges rep aquest dissabte al Riudebitlles que ve de jugar amb l’Atlètic Vilanova, un partit que finalitzava com el rosari de l’Aurora i que l’àrbitre suspenia al 86 quan guanyava el Riudebitlles per 3 a 2, un partidàs ja que l’equip alt penedesenc ha començat molt bé mentre que l’equip de Toni Salido sortirà amb la intenció de seguir sumant de tres en tres al Municipal, l’hora d’inici a les 17 hores.

Mentre que el Ribes ho fa al camp d’un Torrellenc que no ha iniciat bé el campionat però sempre és molt perillós al seu camp.