Tot i les baixes victòria del CB Sitges a la pròrroga

Cròniques i resultats dels partits disputats el cap de setmana pels equips del Club Bàsquet Sitges

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Creu Roja Viladecans     69
Bàsquet Sitges – La Guixeta    77

N.Bellmonte 2, N.Guillen 3, A.Miguelsanz 16, JA.Bustos 6, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar 5, M.Perez 12, J.Carrion, O.Camprubi 12, V.Siriaco, N.Velasco 11, P.Cabezas, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :   23-20  9-11    17-21 13-10  prorroga   7-15

Diumenge a les 12:30 hores a Viladecans es va diputar el partit que enfrontava al CB Viladecans contra el Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta.

El Sitges viatjava amb les baixes d'en Valerio Siriaco i en Jan Carrión, i els dubtes per molèsties d'en Bustos i l'Omar Thiam.

El partit es plantejava complicat, ja que els locals havien guanyat els dos partits disputats a casa, i els visitants cada cop pateixen de forma més acusada els problemes de manca d'entrenaments i acumulació de lesions fruit del paviment on l’equip està entrenant mentre durin  les obres de rehabilitació del pavelló 2, iniciades aquest mes de setembre.

El Bàsquet Sitges va sortir molt tou en defensa, i permetia cistelles relativament senzilles als de Viladecans. Aquesta relaxació inicial la pagaria a terminis durant tot el partit. Per sort també trobava cistella, tant per encert des del perímetre com en combinacions que l'Àngel Miguelsanz finalitzava amb encert. Tot i això, a la fi, resultava un mal negoci pels sitgetans i el quart finalitzava 23 a 20. Amb la intenció de canviar la dinàmica defensiva, el Sitges va sortir en zona 2-3, i efectivament va aturar l'encert ofensiu del Viladecans. Una mica més d'agressivitat defensiva feia esgarrapar dos punts al parcial del quart, i arribar al descans amb un 32-31 pels locals.

A la represa, el Bàsquet Sitges ja havia entrat en calor, havien deixat de ser tous en defensa, i amb un parell de triples i jugant al poste amb l'Omar, aconseguien marxar al marcador 43-52, a manca de poc menys de 3 minuts per acabar el quart. Però el Viladecans es va mostrar com un equip molt complet i tenaç, i van endossar un parcial 6-0 que posava el 49-52.

Al darrer quart, als Sitgetans els va mancar l'encert des de l'exterior, i tot i portar la iniciativa durant els primers cinc minuts de quart, la manca d'encert va paralitzar el marcador dels visitants en 62 punts i va permetre al Viladecans igualar-lo a manca de 24 segons. Temps mort del Sitges que tot i tenir el llançament final no va estar encertat com en altres ocasions i el partit se'n va anar a la pròrroga.

A la pròrroga, el Bàsquet Sitges-La Guixeta va sortir amb una marxa més que els locals, que semblaven haver gastat tota la seva energia en la remuntada , i l'Omar i en Bustos al poste, i en Nacho Velasco en les transicions i des de el tir lliure, van fer de la pròrroga el període més plàcid del partit per acabar amb el marcador 69-77 final. De nou un partit d'infart com a visitant.

A l'apartat anotador van destacar l'Àngel Miguelsanz amb 16 punts , l'Oriol Camprubí amb 14, en Nacho Velasco amb 10 i l'Omar Thiam amb 12. Cal destacar també l'aportació d'en Mauro (8 punts, 6 rebots i 5 assistències) i la d'en Bustos, que tot i arrossegar molèsties va sortir a ajudar a l'equip i que va tenir un presencia decisiva en els minuts que va jugar (amb un +18 de diferència en el marcador).

Setmana de descans a la lliga, que l'equip aprofitarà per polir mancances al joc i recuperar lesionats.

El proper diumenge 7 de Novembre a les 18:30 hores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta rebrà a Pins Vens el CB Valls BNA

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”     66
A.E. Sant Andreu Natzaret “B”    59

J.Mateo 5, A.Ruiz 4, Y.Pedroso 21, O.Porras 5, M.Emde 8, JE.Piñero 17, I.Ruiz, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 6, F.Sanchez.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :    17-16  17-20     19-7  13-16

El sènior B aconsegueix la quarta victòria en un partit duríssim.

Segon partit consecutiu que els sitgetans no entren al partit amb la intensitat i concentració requerida, defensa massa tova i joc massa precipitat. Això ho aprofiten els visitants per avançar-se en el marcador en els primers minuts, 4-9. Temps mort i reacció local per acabar guanyant el període  per un punt, 17-16. Al principi del segon temps la defensa zonal plantejada pels sitgetans semblava que donava els seus fruits, minut 4, 27-21. A partir d'aquí però el Sant Andreu de Natzaret reaccionava a base de triples i feien tornar el Sitges a la defensa individual, alhora que intensificava encara més el to defensiu, potser massa, i que ja no abandonaria fins al final del partit. El resultat al descans era de dos punts favorable als visitants, 34-36.

A la segona part les faltes personals eren constants i el Sènior B agafava distància gràcies als tirs lliures. Final del tercer període 53-43. Deu punts que es van esfumar en un tres i no res, parcial de 0-7 visitant en els tres primers minuts, 53-50. La dura defensa del Sant Andreu de Natzaret continuava i aconseguien capgirar el marcador per dues vegades. A falta de dos minuts el resultat era de 58-59. Però els sitgetans van saber reaccionar una altra vegada després del temps mort. Un seguit de bones defenses aturaven l'atac visitant i aconseguien un parcial de 8-0 per endur-se la victòria.

El proper partit del Sènior B serà després de la jornada de descans, dissabte dia 6 de novembre a les 16:00 hores al poliesportiu de la U.B. Llefià B, de Badalona.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

UE Sant Cugat Vermell     50
Basquet Sitges “A”     72

J.Prat, M.Rubi 7, A.Mila 7, L.Mayoral 3, L.Chimeno 6, K.Ayouna 20, O.Miro, B.Reinon 3, A.Vernon, C.Alemany 18, M.Guell, P.Alcazar 8.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :   10-11     4-21     19-14   17-26

Cinquè partit del Júnior A a la pista del Sant Cugat, rival amb balanç de 3 victòries i 1 derrota. Primers minuts on els nervis i el respecte entre els dos equips era el protagonista del partit, errors dels blancs a prop de la cistella local feia que en cap moment s’aconseguís un avantatge clar al marcador.

Segon quart i canvi de xip dels 11 jugadors. Moltíssima intensitat en defensa, una gran defensa de la línia de passada, els conceptes defensius de costat fort i costat dèbil molt ben marcats i sense permetre cap segones opcions. Probablement els 10 millors minuts de l’equip, primer pel parcial, 4-21, encaixant només dues cistelles, i segon per la importància del partit. Aquest equip ha demostrat avui que és això, un equip. Quan un entrenador pot confiar en tots els seus jugadors i tots, absolutament tots, sumen, significa que és igual el moment, el partit i qui juga que qui surti a jugar ho farà bé. Descans i +18 al marcador pels sitgetans.

Comença la segona part i, tal com es parla al vestuari, els de Sant Cugat pugen línies en defensa, major intensitat i, fins i tot, un pel massa per tal i com estava el partit. La diferència al marcador fa que els blancs es relaxin I els locals aconsegueixen retallar distància al marcador. Però l’últim quart anava ser el moment de dos dels jugadors més importants de l’equip a nivell ofensiu que demostraven el gran moment de forma de tot l’equip. El Karim, que des de que ha assumit el rol de capità, ha fet un pas endavant pel que fa a la seva maduresa en el joc i el Carlos, el cadet que ha vingut per quedar-se, un gran talent ofensiu que comença a entendre que si vol millorar individualment, tot passa per començar a defensar. Entre els dos anoten 20 dels 26 punts de l’últim quart, deixant grans jugades i fent gaudir a la resta de companys i a les famílies que sempre ens acompanyen.

Final del partit i +22 al marcador, 50-72, molt bon partit de tots els jugadors, 5/5 i líders en solitari. No es pot baixar el ritme en cap moment i cal continuar amb aquesta concentració i compromís. D’aquesta manera segur que arribaran bons resultats.

Proper partit diumenge 7 de novembre contra el CB SANTA COLOMA a les 12:00 hores a Pins Vens. Continuem treballant, continuem gaudint!

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

Joventut Sant Vicenç     52
Basquet Sitges “B”     31

Eric 4, Ignacio, Pol 5, Jaume 4, Samuel, Jhonatan, Hèctor 4, Lucas 2, Da Wei, Victor 10, Adrià, Gabriel, David F 2

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :   18-4     13-11    12-8   9-8

Proper partit dissabte dia 30 d’Octubre a les 17:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Bàsquet Pratenc – Lisant.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

Jornada de D E S C A N S.

Proper partit dissabte dia 30 d’Octubre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Opel Motorcat - C.B. Igualada CMB

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre   64
Basquet Sitges “B”     56

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

Proper partit dissabte dia 30 d’Octubre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el CB Abrera.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Basquet Sitges “A”     47
C.B. Gavà 1       55

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 30 d’Octubre a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B”     10
CB Sant Just Groc      60

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

El proper partit serà el diumenge dia 31 d’Octubre a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges desplaçament a la pista del CNB Vilanova Groc - AKO

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “A”     50
CB Prat – Aigües del Prat B    68

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el diumenge dia 31 d’Octubre a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedés S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Basquet Sitges “A” mixte

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Matías, Victor.

Entrenador: Angel i Ona      Delegat: Daniel Rucandio

Proper partit dissabte dia 30 d’Octubre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Bàsquet Piera.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Club de Bàsquet Begues     38
Bàsquet Sitges – La Oca     26

J.Luguera 2, B.Flores, M.Granja, C.Miro 9, A.Rodriguez 4, B.Arrive, E.Camprubi 8, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil 3, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials : 13-8  3-6     8-8     14-4

Les nostres noies anaven al partit d'aquest dissabte amb tant sols 7 jugadores.
Molt desencert de cara a cistella i sense idees clares. Les locals tampoc han estat gaire encertades però han dominat el rebot.

El proper partit serà diumenge dia 7 de Novembre a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Bàsquet Sant Sadurní.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca     68
Advisoria Mataró Maresme 1    33

Lucia F 5, Berta 14, Maria, Marina 8, Judit 11, Jimena 3, Ines, Lucia J 2, J Gina, Alba 18, Laia, Alexia S 7.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials :    16-0   15-9    20-10   17-14

Partit important contra un dels altres equips que encara no havia perdut. Partidas de tot l'equip des de el primer minut, sortim amb l'objectiu de que no ens fiquin cistelles amb facilitat i aconseguim un parcial al primer quart de 16-0, gràcies també al joc fàcil i movent pilota al atac.  Marxem a la mitja part guanyant de 22, gracies a una bona pressió durant el segon quart que ens permet robar unes quantes pilotes i anotar cistelles fàcils i no permetent anotar a les rivals cap cistella de 2 (només 2 triples i 3 tirs lliures.

Una segona part on juguem els 20 minuts contra zona i movem bé la pilota per buscar tirs fàcils o aprofitant els contraatacs per seguir augmentant la diferència.
Felicitar a les noies per la intensitat i actitud durant tot el partit. Gràcies a la cadet Alexia Simón per venir a ajudar-nos

El proper partit serà el diumenge dia 7 de Novembre a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Gassó.  .

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     52
C.B. Castellbisbal Groc     30

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit serà el diumenge dia 31 d’Octubre a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del GCT Plus – C.B. Esparreguera.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

CB Sant Andreu Negre     73
Basquet Sitges “A”     44

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà el dissabte dia 30 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el CNB Vilanova-AKO.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Basquet Sitges “A”     84
Bàsquet Sant Sadurní     34

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara   Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà el dissabte dia 30 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E. Xamba Taronja.