Handbol

Tercera jornada consecutiva amb victòries tant del Sènior Femení com del Sènior Masculí

Ribes Sènior Femení A – Vilanova del Camí. Ramón Stockli

Ribes Sènior Femení A – Vilanova del Camí 27 - 20

Les jugadores de l'Anoia la temporada passada van guanyar els dos partits i les ribetanes afrontaven la trobada amb espiritu de revenja.

Difícil començament de partit per a l'equip local que una vegada i un altra veia que els seus tirs eren parats per la portera del Vilanova de Camí. Fins al minut 6 no van aconseguir marcar el seu primer gol. Gràcies a una defensa agressiva que no deixava pensar a les rivals, les del Garraf no van permetre que l'equip visitant obtingués una renda de més de tres gols (3 – 6 al min. 12). Tocava tenir paciència ja que s'intuïa que el percentatge d'encert en atac aniria augmentant. Els pronòstics es van complir i amb un parcial de 6 – 1 les ribetanes van aconseguir superar momentàniament les de Vilanova del Camí. Primera part emocionant que va acabar amb empat (12 – 12).

La segona part va començar tal com va acabar la primera, amb molta igualtat. No va ser fins al minut 40 que l'equip de Lautaro Alarcón i Pere Solé va aconseguir un avantatge de 4 gols i a partir d'aquest moment les rivals ja no van trobar forces per a remuntar. Final del partit amb un merescut 27 – 20 a favor del Handbol Ribes. La bona forma física de l'equip està ajudant a superar als rivals sobretot a les segones parts. És el fruit d'haver fet una bona pretemporada i de les sessions d'entrenament exigents plantejades pels entrenadors.

A destacar el bon partit de les bessones del Ribes Anna i Cristina Hernández (9 i 6 gols).

La propera jornada toca visitar al Handbol Sant Vicenç B que és lider i fins ara no ha perdut cap punt.

Ramón Stockli

Ribes Sènior Masculí A – Gavà B  37 – 13

Un altre gran partit del Sènior Masculí A del Ribes davant un Gavà B que res va poder fer davant dels nostres.

Grandíssima defensa, només 13 gols encaixats, i molta velocitat al contraatac, 15 gols de 21 llançament, deixen a les clares el que va ser el partit.

Els nostres jugadors es multiplicaven en defensa per tancar el centre, l’únic lloc pel que van intentar o van poder llançar els rivals, ocasionaven pèrdues constants o llançaments complicats que ens permetien sortir molt ràpidament. Resultat de 9-2 al minut 9, que va fer demanar temps mort al tècnic del Gavà.

No els hi va donar resultat, els nostres continuaven a la seva, ampliant el resultat fins el 17-3 al minut 25. D’aquest 3 gols, 2 des dels 7 metres. Es va arribar al descans amb un contundent 22-6 que deixava resolt el partit.

La segona part va ser idèntica a la primera a excepció del canvi de porter del Gavà, un gran partit amb un 45% d’aturades al nostres, que va fer que el marcador no fos més ampli. Sense més història, només l’ensurt de la possible lesió d’en Kike a les acaballes del partit, no ha estat res greu, es va arribar al final del partit amb el resultat de 37-13.

S’ha de destacar el treball de tot l’equip. Sense excepció. A la porteria dona igual qui jugui, en Jordi o en Marc, tots 2 van acabar amb un 43% d’aturades. En defensa, un centre espectacular amb Kike, Iker, Pere i Oriol, molt bé ajudats per Pol, Ivan, Roger i Marcel. Destacar el gran partit d’en Marcel, surt a totes les fotos tant en atac com en defensa. I a l’atac, els que quasi mai fallen, Oscar, Gabri, Roger, Pedri i Toni, aquest últim màxim anotador amb 8 gols de 10 intents.

Jugadors: Jordi, Marc, Gabri (1), Ivan (3), Pol (5), Oscar (4), Pere, Kike (1), Pedri (4), Iker (3), Marcel (3), Joseba (3), Toni (8) i Roger (2).

Propera setmana desplaçament a la pista del Tortosa on encara no hem aconseguir guanyat mai però, confiem en trencar la ratxa i en aquests grans jugadors.