Esgrima

Grans resultats pel Club d'Esgrima SAG

Aquest passat cap de setmana es va disputar el primer Open Català d'espasa masculina en la categoria sènior

Grans resultats pel Club d'Esgrima SAG. Eix

Aquesta competició es un avanç del que serà les primeres Lligues Catalanes del proper mes. Hi han 2 categories, Categoria B (segona divisió) i Categoria A (primera divisió).

Amb més de 80 participants entre les dos categories, el Club d'Esgrima SAG es va penjar l'or a la Categoria B, on el tirador vilanoví Aitor Arque va guanyar tots els seus encontres i així proclamar-se campió del primer Open Català Sènior en Categoria B amb només 17 anys.

Però no conformant-nos amb això, a la categoria A, el Club d'Esgrima SAG va aconseguir penjar-se la plata de la mà del tirador sitgetà Willy Cornet on només va perdre 1 sol combat que el va impedir optar per la primera posició i la gran sorpresa, el joveníssim vilanoví Òscar Serrano, amb tan sols 16 anys, pujà fins a la 4ta posició, demostrant que la cantera del SAG de Vilanova puja molt fort a nivell autonòmic!