Tennis taula

Edgar Mataró campió de la 2a fase de l’Open Catalunya adaptat de tennis taula

Edgar Mataró a la 2a fase de l’Open Catalunya adaptat . Eix

El jugador del CTT Vilanova de tennis taula adaptat, Edgar Mataró, ha disputat a Les Borges Blanques (Lleida), aquest diumenge 7 de novembre, la segona fase de la Open Catalunya Adaptat de tennis taula,

El palista vilanoví, despès de les medalles internacionals retornava a la competició catalana amb molt d’optimisme, sense ranking després de la anterior absència per lesió, però com a favorit.

Realitzant un gran joc ha arribat al partit clau de la final guanyant tots els partits disputats de forma contundent. En el darrer partit Edgar s’enfrontava al sempre complicat rival del CN Sabadell, Jordi Dinarés, i cap de sèrie número ù per aquest torneig.

En aquesta final apareixien alguns nervis del jugador vilanoví, així com alguna molèstia romanent de la lesió, les quals influïren per arribar a perdre 2-1 i tenir en el quart set una pilota de partit en contra, anant perdent 10-9. A partir d’aquest punt crític l’Edgar Mataró mostrà una superioritat mental i tècnica que el va fer remuntar aquest set guanyant per un ajustat 10-12 causant decisiu el darrer i cinquè set. En aquest darrer set el palista vilanoví demostrà la seva capacitat de concentració i el guanyà de forma contundent per 4-11, així doncs victòria de partit per 2-3, proclamant-se Campió de la segona fase de la Open Catalunya Tennis Taula Adaptat 2021