Esgrima

Guillermo Cornet del Club d'Esgrima SAG aconsegueix la primera posició

Guillermo Cornet Carmona. Eix

El passat cap de setmana es va disputar al recinte de la Federació Catalana d'esgrima la primera prova oficial puntuable pel rànquing autonòmic en la categoria de Veterans. I com no podia ser d'una altra manera, el Club d'Esgrima SAG de Vilanova va portar a un tirador en aquesta categoria, Guillermo Cornet Carmona, el qual va aconseguir pujar al més alt del podi, guanyant la primera competició i col·locant-se a la capçalera de la classificació d'aquesta categoria.

Després d'un inici un pel desconnectat del seu màxim nivell, on en la fase de poule (lligueta inicial) va fer 3 victòries i 2 derrotes, posteriorment a la fase d'eliminació directa va retomar el seu màxim nivell i no va donar treva a cap dels seus oponents. Després de guanyar 10-4 al tirador barceloní Sergi Moré en un assalt molt intens es va enfrontar en semifinals al tirador de Mataró, Carles Palà i el va guanyar amb un còmode 10-3. A la gran final es va enfrontar al tirador de Terrassa, Jordi Llibre i en una finalíssima molt ajustada, el tirador del Club d'Esgrima SAG es va imposar amb un 10-7 portant-se el primer lloc cap a terres vilanovines.

Aquest resultat es suma als fets el cap de setmana passat i ens col·loca en molt bona posició pel proper 20 de novembre que es disputarà, també a les instal·lacions de la Federació Catalana d'Esgrima a Barcelona, les primeres lligues catalanes de la resta de categories, on el Club d'Esgrima SAG participarà a 3 de les 4 categories (infantil, cadet i sènior).