Nova victòria del sènior masculí del CB Sitges

Cròniques i resultats dels partits disputats el cap de setmana pels equips del CB Sitges

Sènior A CBS-La Guixeta Vs CB Valls. Eix

Sènior A CBS-La Guixeta Vs CB Valls (68-58)

Nova victòria 68 a 68 del Sènior A del Club Bàsquet Sitges- La Guixeta, aquesta vegada contra el CB Valls, en un partit amb dues meitats ben diferents, i que va ser una mostra de la igualtat i competitivitat que es viu al grup 6 de la segona categoria catalana, jornada rere jornada. En guanyar el partit, el Sitges es consolida en el liderat, amb 6 victòries en 6 partits.

El Sitges no podia comptar amb en Valerio Siriaco, Noel Guillén ni Pau Cabezas, tots tres baixes per lesió. El Valls arribava a Sitges com a  3er classificat, un equip molt semblant als sitgetans, amb un joc interior sòlid i amenaça exterior amb una mitjana de 6 triples anotats per partit.

El partit va començar malament pels locals. No trobaven línies de passi clares, la circulació de la pilota era escassa i sense poder treure avantatges. El CB Valls, per la seva part, movia la pilota amb més criteri i encert, i per sort, el to defensiu dels locals no va permetre cistelles fàcils. Al final del quart, un pobre 10-16 al marcador.

El segon quart va canviar radicalment de dinàmica. El Sitges va mantenir una bona defensa i va començar a anotar des del perímetre i materialitzar contraatacs. La zona 1-3-1 va provocar pèrdues del rival, i amb això el parcial del quart va quedar en 23 a 8 pels Sitgetans. 33-24 al descans.

La segona meitat del partit va ser igualadíssima. El CB Sitges-La Guixeta va saber administrar l'avantatge aconseguit al segon quart i mantenir-lo sense gaires variacions, contrarestant els contraatacs del Valls amb ratxes de bon joc en el 5 contra 5. Sense acabar de fer un bon partit,l’equip sitgetà aconsegueix seguir invicte, gràcies a la qualitat dels jugadors i la seva dedicació, que fan que els partits tirin endavant, ja que el joc del Sitges es veu condicionat per les condicions en les quals pot entrenar l'equip fins que no finalitzin les obres del pavelló 2 de Pins Vens.

Per part del CB Sitges van destacar l'Àngel Miguelsanz, amb 11 punts i 14 rebots, (va tenir presència anotadora i rebotejadora en moments importants del partit que van permetre mantenir l'avantatge davant del rival), l'Uri Camprubí, amb 17 punts (23 de valoració i +/- 17),  en Bustos amb 11 punts (+/- 17) i en Nacho Velasco amb 13 punts.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

U.B. Llefià B  70 - Bàsquet Sitges “B” 64

J.Mateo 9, A.Ruiz 6, Y.Pedroso 14, O.Porras 9, M.Emde 10, JE.Piñero, I.Ruiz 13, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona, A.Valera 3, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 16-15   20-17     19-18  15-14

El sènior B pateix la primera derrota de la temporada a la pista del Llefià. El partit començava sense un clar dominador i les cistelles s'anaven alternant sense gaire oposició. Un parcial de 6-0, a favor dels locals al principi del segon temps decantava la balança. A partir d'aquí els sitgetans ja van haver d'anar a remolc tot el partit. Una defensa molt permisiva deiaxava anotar els de Badalona molt fàcilment i el joc del Sitges era lent i massa individualista. A la mitja part el resultat era de 36-32.

A l'inici del tercer temps el sènior B aconseguia empatar el partit però ràpidament els locals tornaven a posar-se per davant. A l'inici dels últims deu minuts el marcador era de 55-50. Un cop més el Sitges aconseguia empatar ràpidament però el Llefià responia un cop més per endur-se la victòria. Merescuda derrota per sis punts, amb la sensació de que havent fent poc més, el Sitges hagués pogut obtenir un resultat positiu.

El proper partit serà el diumenge dia 14 de Novembre a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Bàsquet Pratenc 2 – Lisant

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”     55
C.B. Santa Coloma     40

J.Prat, M.Rubi 9, A.Mila 2, L.Mayoral, L.Chimeno 2, K.Ayouna 10, O.Miro, B.Reinon 7, A.Vernon 8, C.Alemany 4, M.Guell, P.Alcazar 13.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials : 14-7   12-3  12-17  17-13

Sisena jornada pel Junior A del CB Sitges amb l’objectiu de continuar amb aquesta bona dinàmica de resultats i continuar amb el bon joc desplegat a l’últim partit contra el Sant Cugat.

Inici del partit amb certs dubtes i un ritme de joc molt baix, sense aconseguir situacions per córrer i amb molts errors amb llançaments propers a cistella. Les rotacions no acaben de funcionar i es permeten cistelles fàcils per un Santa Coloma que, tot i venir a casa del líder, en cap moment va mostrar la sensació de por. Final del primer quart i més punts que joc, 14-7, +7 i primera bretxa al marcador. Segon quart i els dos equips amb un joc molt travat en cap moment permeten anotar i no es veu un gran espectacle que es digui. Es comença a escoltar el run run a la banqueta i les sensacions no són les millors, però a partir de canvis a la defensa, els sitgetans aconsegueixen defensar la línia de passada i aconseguir situacions de contraatac, una de les armes d’aquest equip. Descans i +16 al marcador, 26-10, ni molt menys un partit vistós, però al final mana el resultat.

Tercer quart i els locals comencen amb una empanada descomunal, poca intensitat defensiva, arribant a encaixar 9 punts en 3 minuts, i poca fluïdesa en atac amb molt poques idees i només llançaments forçats per la pressió de l’equip visitant. Tot i això, s’aconsegueix mantenir les distàncies al marcador i en cap moment es veu perillar de manera clara el partit. Últim quart, últims 10 minuts amb la esperança de poder “gaudir” encara que sigui de 10 minuts, però fins el minut 4, la tònica del partit es manté i el Santa Coloma encara es troba amb opcions de ficar-se al partit. Canvi de xip i 6 minuts són els suficients perquè els locals puguin demostrar la superioritat present i s’aconsegueixi una diferència al marcador amplia per acabar el partit sense cap dificultat.

Proper partit dissabte 13 de Novembre a les 9:00 hores al camp del F.C. Martinenc Bàsquet B, equip amb un balanç de 4-2 i l’únic equip capaç de guanyar als segons classificats el Gramenet. Si es vol aconseguir el liderat al grup cal tornar a la dinàmica dels últims dos partits, no es pot sortir a competir amb aires de superioritat i amb una mentalitat poc lluitadora.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

CBC 2005 B       45
Basquet Sitges “B”     47

Eric 7, Ignacio, Pol 6, Jaume 5, Samuel, Jhonatan 2, Hèctor 3, Lucas 6, Da Wei, Victor 14, Adrià, Gabriel 4, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :   10-7   4-20   12-16   19-4

El proper partit serà dissabte dia 13 de Novembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Roquetes.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Nou Bàsquet Olesa     16
Basquet Sitges “A”     90

Juan 9, Diego 5, Joan 11, Marc 13, Leo 13, Eric, Biel, Victor 15, Enoc 11, Joel 9, Jake, Logan 4.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

Parcials :   7-21    3-24  4-19   2-26

El proper partit serà dissabte dia 13 de Novembre a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CNB Vilanova Verd - AKO

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

CNB Vilanova Blau – AKO    49
Basquet Sitges “B”     26

Max, Pablo A 2, Daniel, Pablo V 5, Felix 5, Gabriel 2, Hèctor, Arnau 8, Alex, Paul, Da Zhi, Toni 2, Il.lia 2, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

Parcials :  12-6    14-2    6-12   17-6

El proper partit serà dissabte dia 13 de Novembre a les 12:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Carnicerias Soler – CBC 2007

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Basquet Sitges “A”     40
Bàsquet Llor A      71

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el diumenge dia 14 de Novembre a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Basket Almeda Negre

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B”     46
B.F. Cornella      57

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

El proper partit serà el dissabte dia 13 de Novembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el C.B. Abrera.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “A”     45
Bàsquet Llor A      61

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 13 de Novembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el C.B. Sant Andreu Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

C.B. Begues
Basquet Sitges “A” mixte

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Matías, Victor.

Entrenador: Angel i Ona      Delegat: Daniel Rucandio

Partit SUSPES

El proper partit serà dissabte dia 13 de Novembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

Escobol Sud – Escobol Sud G1

Serveis Mèdics Penedés S.E. Casal Vilafranca Escola
Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena

Primer partit dels mes petits d’aquesta temporada fora de Pins Vens.
Un molt bon partit jugat pels dos equips, que han fet disfrutar a tots els assistents.
Ànims Campions.

El proper cap de setmana jornada de DESCANS.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca     68
Bàsquet Sant Sadurní     43

J.Luguera, B.Flores 5, M.Granja, C.Miro 12, A.Rodriguez, B.Arrive 16, E.Camprubi 8, O.Gutierrez 9, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin 9, N.Gil 5, A.Roig 4, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :  13-15   21-10   15-8   19-10

Abans de la jornada de descans. L'equip sènior es va reunir, per parlar i millorar alguns aspectes que mancaven. Aquestes dues setmanes els entrenaments han estat profitosos, i s'ha notat en la represa.

Partit molt seriós des de l'inici fins el final. Les deu jugadores han donat el seu màxim el temps que han estat a pista. Tot i que en el tir exterior no han estat molt encertades, el nivell defensiu no ha baixat, tant la pressió tota la pista com la zona 2-3 realitzada en alguns moments de partit, han provocat moltes pèrdues a les noies de Sant Sadurní.

El proper partit serà diumenge dia 14 de Novembre a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del La Clau Bàsquet Ribes.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

C.B. Gassó       38
Bàsquet Sitges – La Oca     72

Lucia F 23, Berta, Maria 2, Marina 16, Judit 12, Jimena, Ines, Lucia J 9, J Gina, Alba, Laia, Alexia V 8, Ariadna 2.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials :   7-18     9-14   6-22   16-18

Partit molt seriós tot i les nombroses baixes d’última hora. Jugant els 40 minuts contra zona, una bona circulació de pilota ens permet anotar cistelles fàcils.

Una molt bona pressió al tercer quart ens fa distanciar-nos en el marcador. Donar les gràcies a les cadets Ari i Alexia per venir a ajudar-nos.

El proper partit serà el diumenge dia 14 de Novembre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el Esport Base del Papiol.  .

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

Jornada de DESCANS

El proper partit serà diumenge dia 14 de Novembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Igualada B CFB

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Bàsquet Sant Sadurní     35
Basquet Sitges “A”     54

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà el dissabte dia 13 de Novembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el EEM Castellví de la Marca

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Basquet Sitges “A”     64
Nou Bàsquet Olesa Vermell    70

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà el dissabte dia 13 de Novembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el BF Castelldefels 1011.