El Sènior A del Club Bàsquet Sitges es manté invicte

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del CB Sitges del cap de setmana

Manyanet Reus A - Bàsquet Sitges/La Guixeta. Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Manyanet Reus A      80
Bàsquet Sitges – La Guixeta    87

N.Bellmonte 6, N.Guillen, A.Miguelsanz 11, JA.Bustos 13, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez 2, J.Carrion 10, O.Camprubi 22, V.Siriaco, N.Velasco 23, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :    20-19      21-22     23-26  16-20

El Sènior A del Club Bàsquet Sitges es manté invicte en la primera posició del grup 6 de la segona categoria catalana en resoldre, amb molt d'esforç, el desplaçament del passat dissabte a Reus, per jugar contra el Manyanet Reus A. El partit va ser molt emocionant. Durant el partit, i sobretot en la segona meitat, es van produir 5 canvis d'avantatge i 7 empats en el marcador, i no va ser fins als darrers tres minuts que el Bàsquet Sitges-La Guixeta va aconseguir distanciar-se una mica per acabar guanyant 80 a 87.

El Bàsquet Sitges-La Guixeta no va poder comptar amb en Valerio Siriaco, en Noel Guillen, ni amb l'Omar Thiam, tots tres baixes per lesió i just recuperava pel partit a en Pau Cabezas, amb molèsties al genoll.

Primera meitat igualadíssima i vistosa, de força encert per part de tots dos equips. Les defenses no podien contenir l'atac, i tot i provar amb defenses alternatives, que tan bon resultat havia donat al Sitges en altres partits, la versatilitat i experiència dels reusencs feien estèrils els esforços tàctics defensius dels visitants. Contraatacs per ambdues bandes i un segon quart de ratxes anotadores,  tant per un cantó com per l'altre. Un triple sobre la botzina de la mitja part del Manyanet, posava el 41 a 41 amb el que es va arribar al descans.

La represa va començar amb un altre triple dels de Reus, contestat per un altre triple dels sitgetans,...i replicat per un altre triple dels locals, que sortien endollats i aconseguien un parcial de 15-5 en els primers minuts del quart. Un altre triple reusenc rematava el parcial i complicava el marcador als homes de Balta Molina, 56-46. Per sort pels visitants, aquest triple seria el darrer del partit pel Manyanet, mentre que el Sitges ficaria 8 triples més abans d'acabar. I va ser gràcies a l'encert de cara a cistella, liderats pel Nacho Velasco i per l'Uri Camprubí, que van poder aguantar l'embat anotador dels locals, que van ficar més de 20 punts a cada quart, amb la sortosa excepció del darrer, 16 punts, que tot i ser una xifra respectable va ser prou baixa perquè el Sitges aconseguís endur-se el partit.

A més de l'anotació d'en Nacho (23 punts) i l'Uri (22 punts), va destacar l'actuació completíssima de l'Àngel Miguelsanz (11 punts, 14 rebots i 25 de valoració). També d'en Bustos (13 punts) i d'en Jan Carrión (10 punts anotats en moments crítics del partit).

Diumenge vinent, 21 de novembre a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges-La Guixeta rebrà la visita del renascut C.B. La Selva “A”, que va perdre el 5 primers partits de lliga, però que ha vençut en els darrers dos partits a rivals tan complicats com El Vendrell i el Salou. El partit es disputarà al Pavelló 1, on durant aquesta temporada s'estan jugant tots els partits mentre no finalitzin les obres d'adequació del pavelló 2. Sembla que només manca la instal·lació del nou parquet tan esperat per poder tornar a la normalitat dels entrenaments en condicions per a la pràctica del bàsquet. El Club espera amb ànsia aquesta fase final de les feines de rehabilitació.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”     37
Bàsquet Pratenc 2 – Lisant    55

J.Mateo 10, A.Ruiz 2, Y.Pedroso 2, O.Porras 4, M.Emde 4, JE.Piñero 5, I.Ruiz 3, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona 2, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 5, F.Sanchez.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :   8-8   6-24   9-7  14-16

Segona derrota consecutiva del Sènior “B” masculí del Basquet Sitges, falta actitud i compromís. Merescudes derrotes, amb la sensació de que havent fent poc més, el Sitges hagués pogut obtenir uns resultat positiu
Tenim equip per no veure aquestes dues actuacions. Ànims podem.

El proper partit serà el diumenge dia 21 de Novembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del AEC Collblanc “B”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

F.C. Martinenc Bàsquet B    58
Basquet Sitges “A”     84

J.Prat, M.Rubi 11, A.Mila 20, L.Mayoral 4, L.Chimeno 8, K.Ayouna 20, O.Miro, B.Reinon 11, A.Vernon 2, C.Alemany 8, M.Guell, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :   11-21    21-12   12-25  14-26

7a jornada pel junior A del Sitges contra un FC Martinenc, únic equip que havia aconseguit guanyar al Gramenet, equip que està competint pel lideratge del grup als blancs. Després d’un partit dolent com el de la setmana passada, els sitgetans es van mentalitzar sobre tots els errors realitzats i volien demostrar contra un gran equip que la dinàmica que volen seguir és la d’un equip competitiu on el grup està per sobre de la individualitat.

Comencem la roda d’escalfament i un dels jugadors més importants de l’equip, el Pau, cau malament i es fa mal al genoll, no era la millor manera de començar el partit. L’equip es reuneix, decidim que hi hauran canvis en el plantejament del partit i que tots els jugadors hauran de fer una passa endavant si volem treure el partit endavant. Dit i fet, els altres 4 interiors, Biel, Jan, León i Alain, controlen en tot moment el rebot i no permeten cap situació clara aprop de la cistella.

Inici del partit i els primers minuts són de tanteig per part dels dos equips, però els blancs comencen a augmentar la intensitat defensiva i a partir d’un Antonio omnipresent a les dues bandes de la pista, s’aconsegueix un parcial de 11-21, +10 pels blancs, que creen una bretxa al marcador. Segon quart i, el millor jugador del Martinenc que no havia jugat en tot el primer quart, comença a anotar i a fer jugar al seu equip. La intensitat defensiva dels locals augmenta i pugen línies, dificultant la sortida de pilota del Sitges i marcant un ritme molt més alt de joc que el que acostumen a fer els sitgetans. Aquest ritme de joc fa que els locals es trobin molt més segurs que els visitants i aconsegueixen reduir les distàncies al descans, 32-33, +1 pel Sitges.

Tornada a la represa i els blancs es fan amos i senyors del partit, un canvi defensiu permet canviar la dinàmica del partit i els jugadors controlen el tempo des d’una defensa molt intensa, el control del rebot defensiu i una bona lectura en atac sent conscient quan s’ha de córrer i quan s’ha de fer les jugades fins el final, gràcies a un Rubí que aquest any està demostrant la seva intel·ligència a pista i la capacitat de fer jugar a tot el seu equip.

Últim quart i, tot i tenir una diferència a favor de 14 punts, les rotacions a l’equip visitant no mostren cap relaxació, sinó que volen continuar amb aquesta dinàmica i demostrar que les 6 victòries que portaven fins aquell partit no eren qüestió de sort. Els 4 exteriors, Luan, Oscar, Karim i Carlos, volien aportar el seu granet de sorra i aconsegueixen fer més gran aquesta diferència al marcador, fins arribar als 26 punts de diferència del resultat final del partit.

Molt bon partit de tots els jugadors i una llàstima les lesions del Pau i de l’Oscar, tant de bo sigui poc temps i us puguem veure amb l’equip el més aviat possible.

Proper partit dissabte 20 de novembre a les 12:00 hores a Pins Vens contra els segons classificats, el Gramenet BC Blau. Partit que començarà a determinar si el Sitges aspira a la part més alta de la classificació o hi ha altres equips millors.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

C.B. Roquetes      35
Basquet Sitges “B”     53

Eric 12, Ignacio, Pol, Jaume 4, Samuel 4, Jhonatan 2, Hèctor, Lucas 8, Da Wei 1, Victor 16, Adrià, Gabriel 1, David F 5.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :   14-13    6-4     11-21   4-15

El proper partit serà diumenge dia 21 de Novembre a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Gavà 3

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

CNB Vilanova Verd – AKO    44  - Basquet Sitges “A”     68

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

El proper partit serà dissabte dia 20 de Novembre a les 17:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Bàsquet Samà Vilanova – CMB.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Carnicerias Soler – CBC 2007    112
Basquet Sitges “B”     30

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit serà dissabte dia 20 de Novembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Gavà 3

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Basquet Sitges “A”     48
Basket Almeda Negre     37

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 20 de Novembre a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CE Gelida “A”

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B”
C.B. Abrera

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

Partit Ajornat

El proper partit serà el dissabte dia 20 de Novembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de Els Monjos BC

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “A”      27
C.B. Sant Andreu Negre    77

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 20 de Novembre a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CB Viladecans Vermell.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Clotet Suzuki Sant Boi       15
Basquet Sitges “A” mixte     39

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Matías, Victor.

Entrenador: Angel i Ona      Delegat: Daniel Rucandio

Primer partit de la segona volta contra Sant Boi. Victoria de 24 punts contra un equip que feia 5 setmanes ens havia guanyat de 30, demostrant així una excel·lent progressió per part de tots els jugadors i del equip. La millora de tot l'equip està sent molt positiva. Seguim treballant a cada entreno.

El proper partit serà dissabte dia 20 de Novembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Serveis Mèdics Penedès S.E. – Casal Vilafranca Negre.

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Jornada de DESCANS.

El proper partit serà el dissabte dia 20 de Novembre a les 10:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E. Xamba Escola.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

La Clau Bàsquet Ribes     48
Bàsquet Sitges – La Oca     49

J.Luguera, B.Flores, M.Granja, C.Miro, A.Rodriguez, B.Arrive, E.Camprubi, O.Gutierrez, M.Herrero, M.Muntada, X.Santin, N.Gil, A.Roig, L.Nogal.

Entrenador: N.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :  13-5   5-6    17-17   9-16    prorroga 4-5

Aquest diumenge, les nostres sèniors es desplaçaven a Sant Pere de Ribes, per jugar contra les primeres classificades i imbatudes de la lliga. L'equip venia amb alguna baixa que podia afectar en la rotació de l'equip.

El partit s'inicia amb clar domini per les locals, que eren superiors tant en el joc exterior com interior. Les nostres noies erraven molt en els llançaments i perdien moltes pilotes quan intentaven jugar ràpid. Solament eren capaces d'anotar 11 punts a la primera meitat. Per sort, les noies del bàsquet Ribes, tampoc seguien augmentant la distància i solament marxaven a la mitja part amb una diferència positiva de 7 punts (18-11).

L'inici del tercer període semblava que les locals apretaven, sortien amb tot des de l'inici a tancar el partit. Al minut 25 eixamplaven la diferència fins als 15 punts (30-15). En aquest punt, les sitgetanes canvien d'estratègia i comencen a pressionar tota la pista. Una pressió que ja els ha portat grans beneficis altres cops. Redueixen la distància a 7 punts per començar l'últim període. En aquest últim quart, les distàncies no varien fins als últims dos minuts, que amb un triple de la Belen i dues cistelles de les jugadores interiors deixen el partit tres punts per sota quan falten 10,2 segons per la seva finalització i pilota per les sitgetanes. Segons d'infart per com finalitzen amb un triple de la Berta que dona pas a la pròrroga.

En aquest moment les sitgetanes es tornen a creure que poden guanyar el partit, surten des del minut 0 de la pròrroga per a totes, i aconsegueixen que les ribetanes perdin la seva imbatibilitat i seguir augmentant la dinàmica positiva de les últimes tres setmanes.

El proper partit serà diumenge dia 21 de Novembre a les 16:30 hores, el Bàsquet Sitges La Oca rep a Pins Vens el Bàsquet Molins “B”

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Esport Base del Papiol     39
Bàsquet Sitges – La Oca     60

Lucia F 18, Berta, Maria, Marina 11, Judit 5, Jimena, Ines 19, Lucia J 2, J Gina, Alba 5, Laia, Alexia V, Ariadna.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde

Parcials :     6-13     11-11    14-11  8-25

Partit més complicat de l'esperat. Deixem que ens controlin el rebot i ens adaptem al seu ritme de joc lent, no comencem a jugar fins l’últim quart.

Un primer quart on ens costa molt arrancar, només anotem una cistella en els primers cinc minuts. Quan comencem a defensar, aprofitem per anotar cistelles fàcils i ficar-nos +7 per acabar el primer quart.

Al començament del segon quart, una mala defensa i unes quantes faltes innecessàries permet al Papiol ficar-se només a 2 punts i marxar ajustats al descans.

Un tercer quart sense idees a l'atac i seguint tenint problemes amb el rebot defensiu fa que no podem agafar distància al marcador, fins l'últim quart que gràcies a una bona defensa, un joc fluid en atac i bons atacs en transició que ens permetien fer un bon parcial.

El proper cap de Setmana, jornada de DESCANS

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.B. Igualada B CFB     77
Basquet Sitges “A”     55

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

Jornada de DESCANS

El proper partit serà dissabte dia 20 de Novembre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Xamba Taronja.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Basquet Sitges “A”     50
EEM Castellví de la Marca     48

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit serà el diumenge dia 21 de Novembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Nou Bàsquet Olesa.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Basquet Sitges “A”     63
BF Castelldefels 1011     13

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà el dissabte dia 20 de Novembre a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Montpedrós “A”