Futbol 7

Primera victòria del CE Nova Olivella F7 a la lliga

Aquest passat dimecres es disputava la 2ª jornada de lliga pel CE. Nova Olivella F7 enfront del Luistatto FC, a la Lliga comarcal de Vilanova

L’equip olivellenc va començar la primera part perdent 1 a 0, però abans de la mitja part ja havia donat la volta al marcador amb un 1-3 espectacular, amb gols de Marc (2) i Gliga (1). Una primera part perfecta, on va funcionar el plantejament tant tècnic com tàctic, obra dels misters Javi i Dani.

Només començar la segona part un error defensiu del Nova feia que l’equip vilanoví escurces l’avantatge al marcador, 2 a 3. Però la sort i la constància van fer que el Nova pogués sentenciar el partit amb un golàs de Gliga a cinc minuts del final. Però a tres minuts de la finalització, el Luistatta FC. maquillava el marcador amb el resultat final, de 3 a 4. Gran partit del porter, Aitor, amb grans intervencions, i com no, gran partit a nivell col·lectiu de tota la plantilla.

Primera victòria del Nova a la lliga, tres puntets i es posa quart a la classificació general de 2º divisió B.

Jornada 3. Eco Recasens-Sport Bar Sitges (líder, 1º) 6 punts- CE.Nova Olivella F.7 (4º). 3 punts. Annex., 17/11/21. 22:15h.