Una mica més líder

L’equip de Luri Sorroche suma la quarta victòria consecutiva, ampliant l’avantatge d’un punt més amb el segon classificat i proper rival del equip sitgetà, el Sant Mauro

UE Sitges 3 – CF Cubelles 1

Un Sitges en la seva línia lluitant fins el darrer instant guanya al Cubelles en un bon partit, amb una primera part sense gols però amb un to molt emocionant, amb bones arribades per part dels dos equips amb tot i això que és molt, el gols no van arribar fins la recta final de matx i es van decantar al costat d’un Sitges amb més arribada que l’equip cubellenc, al que la lesió del seu jugador referència, en Francesc Madina, a la mitja hora de l’inici restava al joc ofensiu de l’equip de Xavi Vilagut que això si, ho donava tot fins el darrer sospir.

El partit ja començava amb un bon ritme amb bones arribades per part d’uns i dels altres però destacant la presència del golejador del Sitges, Carlos Henarejos que en aquest cas li va faltar encert, després arribava la lesió de Francesc Madina que havia de deixar el terreny de joc, ja a la segona meitat els dos equips donaven un pas endavant que encara generava més emoció, el gol d’Ivan Valero al minut 72 li anava a l’equip de Sitges com anell al dit, fent el segon vuit minuts més tard de penal Geri, el 2-0, quan semblava que tot eren flors i violes per l’equip local també de penal Issei escurçava diferencies, el 2-1, i a partit d’aquí encara es generava més emoció, va poder ampliar l’avantatge Martí Ferret però va poder empatar uns dels destacats del Cubelles, Issei, però que amb tota la porta per ell el seu xut s’anava alt, Matías Gomara que havia sortit minuts abans decidia amb el seu bon gol deixant el 3-1 definitiu.

UE Sitges A: Nito, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, Alex Laguna, Carlos Henarejos, (Matías Gomara 60) César Gutiérrez, Guillem Ximénez, (Martí Ferrer 70) Geri, (Dani Midcley 88) Alejandro Frutos, Victor Morillas i (Ivan Valero 60).

CF Cubelles: Alejandro Revilla, Carlos Molina, Biel Alonso, Capa, Javi Pardo, David Kees, Issei Nakajima, Francesc Madina, (Alan Enfandaque 30) Robert Gracia, (Sergi Massana 46) Solaiman, (Gerard Fernández 70) Antonio Calahorro i (Carlos Bordanada 46).

El Sitges es desplaça aquest diumenge al camp del Sant Mauro, segon classificat amb 16 punts, dels 7 partits jugats ha guanyat 5 partits, empatant 1 i perdent 1, l’hora d’inici les 17 hores.