Handbol

Victòria en un gran partit de tots dos equips

Encara que el marcador final sigui de +6 pel Ribes, la igualtat durant tot el partit va ser màxima

Celebració dels jugadors del CH Ribes. José María Báñez

Handbol Ribes Sènior A 37 - Molins de Rei B  31

Aquesta vegada, van ser els ribetans els que van estar més encertats als minuts finals. Tant en atac com en defensa i amb un Marc Alonso decisiu, aturant 3 llançaments per passar del 30-29 a falta de 8 minuts al conegut 37-31 final.

Primera part on van funcionar millor els atacs que les defenses. Poc llançament exterior o d’extrem i molt des dels 6 metres. Quasi totes les jugades amb pivot o d’un contra un amb penetracions molt fàcils. Igualtat al marcador de màxim 2-3 gols pel rival fins el minut 27 quan el Ribes es va posar per primera vegada davant al marcador 17-16. Temps mort demanat pel Molins per preparar les últimes possessions.

Desprès de l’empat a 17 i a manca de 1:22 per la finalització, temps demanat per Guillem Moliné que va donar molt bon resultat. Dos gols d’Iker Martínez i una gran aturada de Jordi Bermejo van deixar el marcador en 19-17 pels locals al descans.

La segona part va ser idèntica a la primera excepte que va pujar la intensitat defensiva dels dos equips. Els del Ribes sempre van conservar l’avantatge fins el minut 19 en que el Molins va posar el 27-27 al marcador. Però, dos jugades al contraatac de Oscar Fernàndez i Joseba López, van tornar a posar 2 gols a sobre al Ribes en menys d’un minut 29-27. Tots dos equips no van deixar de córrer i en dos minuts, minut 22, arribem al ja esmentat 30-29.

Aquesta velocitat va fer augmentar l’avantatge al Ribes 33-30 a falta de 5 minuts i Oscar Fernández,  va provocar dos 7 metres consecutius amb exclusions del rival. Toni López va aprofitar totes dues penes màximes per posar un 36-30 insalvable quan restaven 2 minuts. Final amb victòria del Ribes que ens mantenen a la tercera posició de la classificació, igualant a Molins amb 9 punts i a només dos del líder Aula.

Destacar els 10 gols de 12 intens d’en Joan Pere Noguero, Pedri, que el posen com màxim anotador de la categoria superant a Toni López que no va poder participar la jornada anterior i destacar també el gran joc de tot l’equip del Ribes, on van anotar tots els jugadors que van sortir a pista.

Jugadors: Jordi Bermejo, Marc Alonso, Oriol Báñez (3), Gabri García (1), Oscar Fernández (3),Genís Soler (2), Ivan Roldán, Pol Fernández (4), Roger Reverter (1),Kike Soriano, Pedri Noguero(10), Iker Martínez (3), Marcel Guiu (1), Joseba López (1), Toni López (7) i Roger Castelló (1).

Propera setmana, diumenge 28/11,desplaçament a la pista dels Maristes de Rubí. Partit complicat com tots els d’aquesta categoria.