Bona victòria per recuperar moral pels grocs

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia - Reus Deportiu. Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 81- Reus Deportiu 68

Dissabte el sènior groc rebia el Reus Deportiu, segon classificat, en un moment difícil. Dues derrotes seguides i les lesions de llarga durada de Joan Olivella i Bernat Burcet, no permetien encarar el partit amb gaire optimisme.

Sortida amb Javi, Carlos, Aleix, Sugri i Collados. Els de La Parròquia van sortir molt intensos a pista, amb la intenció de marcar un ritme alt des de l’inici. Però el rival, equip molt potent, no estava disposat a deixar-se sorprendre. El perímetre vilanoví acaparava l’anotació dels locals, intercanvi de cistelles i màxima igualtat. Final del quart 19-16.

Al segon parcial els locals van augmentar el ritme defensiu i el joc interior, amb un Miki treballant com sempre, va començar a agafar protagonisme. Els visitants, superats, concedien moltes faltes, que permetien als de La Parròquia visitar la línia de tirs lliures, amb un percentatge d’encert prou acceptable. Bones sensacions a la mitja part, l’equip torna a agafar confiança i es marxa a vestidors amb un esperançador 44-30.

Però de nou el fatídic tercer quart. Baixada de tensió local davant un equip amb molts recursos ofensius. Al minut cinc els de Reus ja són dins el partit i els fantasmes tornen a aparèixer pels vilanovins. El parcial del període és demolidor (11-24) i s’entra als darrers deu minuts amb tot per decidir.

Malgrat el que es podia esperar, els grocs són capaços de capgirar la tendència. Una defensa a tota pista espectacular, concentració i bona selecció en atac, claus per un darrer quart per emmarcar. Javi amb molts minuts a les cames, fa una demostració de caràcter i direcció d’equip i Aleix fa un quart descomunal (11 punts), per encomanar a tot l’equip una energia que els reusencs no poden contrarestar. Per acabar de decidir el partit, els visitants reben un seguit de tècniques, justes o no, com van patir els grocs la setmana anterior a Salou i acaben caient 81-68 al Gálvez. Bona victòria per recuperar moral pels grocs, en un grup de 2a catalana boig, on els balanços victòries/derrotes són molt equilibrats, exceptuant un tot poderós CB Sitges. Partit important dissabte vinent a Viladecans pels parroquians. Seguim

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia: Sugri (4), Alex, Nil (2), Aleix (20), Collados (3), Javi (14), Carlos (17), Dídac (4), Edu (10), Humbert i Miki (7).

CB Joventut Castelldefels B 13 - CNB Vilanova AKO 64

Diumenge passat el Vilanova es desplaçava a Castelldefels per jugar contra un equip de la part baixa de la classificació i que, amb només una victòria, havia encaixat derrotes molt àmplies. L'objectiu de les grogues era ser capaces de fer un bon partit contra un rival a priori inferior, meta difícil atesa la capacitat de mimetisme de les vilanovines amb els seus rivals.

El partit va començar fred, amb un paupèrrim parcial de 4 a 9 en el primer període. En començar els segons deu minuts, el Vilanova va augmentar la seva intensitat defensiva i amb un parcial de 4-22 deixava el partit ben encarat a la mitja part (8 a 31). Les vilanovines no van abaixar els braços i van seguir augmentant la diferència de punts fins al +51 final. Malgrat el marcador, l'encert des de la línia de tres punts (només 3/27) segueix sent un dels aspectes millorar.

Aquesta jornada, el CNB Vilanova rep el CB Sitges en un partit que es jugarà diumenge a les 16:00h. amb la intenció de seguir amb la línia positiva de les darreres setmanes.