Futbol 7

Derrota del Nova a l’últim minut, quan fa més mal

CE. Nova Olivella F7. Eix

Ahir es va disputar la quarta jornada de lliga de futbol 7 entre el cinquè classificat, "Los Legends", contra el sisè, el CE. Nova Olivella F7 amb una nova derrota i com fa més mal, en l’ùltim minut i per la mínima, 2 a 3

Un partit amb forces igualades tant en punts com en nivell i gairebé fins i tot en resultat, amb un últim minut de partit que va sobrar. Un gran desplegament tàctic de l’equip de Xavi Basart, amb alguna llacuna, sobretot a la primera part. Sensacions molt bones per pronosticar un bon resultat i on es veia el fruit dels entrenaments, tot i que l’equip vilanoví es posava per davant al marcador, amb el 0 a 1 (minut 20).

Però a la segona part l’equip olivellenc sortia amb un altre plantejament i al minut 12 canviava la tàctica, amb tres canvis estratègics i sabia donar-li la volta al marcador,  2 a 1, a 8 minuts del final del partit.

Una línia defensiva jugant al límit del fora de joc feia que desafortunadament arribés l’empat del Legends i l’equip local jugant més amb el cor que amb el cap es tirava a l’àrea de l’equip visitant amb tot per aconseguir la victòria. Amb alguna que altre oportunitat on no els va acompanyar la sort, amb un atac constant a la porteria contraria, amb 2 corners i una falta. I en un últim corner del Legends, a un minut del final, arribava la catàstrofe, corner desafortunat i gol de cap d’un jugador del Legends. Una sort que es veu que no acompanya a l’equip de Xavi, però que per joc haurà d’arribar en els propers partits.

La propera jornada, la cinquena, prova de foc amb un dels equips que tampoc ha començat gairebé la lliga, el Pico Pala TM, a l’annex 3, 22:15h, 01/12/21.