Discreta derrota del Patí Vilanova a Taradell

El Patí manava al descans però els locals han remuntat

El C.P. Taradell ha derrotat al C.P. Vilanova per 4 gols a 2 en el partit corresponent a la sisena jornada del Grup Sud de l’OK Lliga Plata, disputat aquesta tarda molt freda al Pavelló El Pujoló de Taradell, partit que a més de la transmissió de Canal Blau ha estat visionat pel canal del youtube del conjunt osonenc.

Victòria justa i merescuda del Taradell que ha estat superior al Vilanova especialment en la segona part, en la que ha tirat d’ofici quan s’ha posat per endavant en el marcador. Un Taradell que es un molt bon equip per la categoria -recordem que va baixar la darrera temporada de l’Ok Lliga- amb jugadors de qualitat demostrada i amb molt d’ofici.

El Vilanova ha fet un bon partit, especialment en la primera part, però que com diem anteriorment en la segona els locals han aprofitat una de les poques errades defensives per avançar-se i rematar després la feina a manca de dos minuts.

En la primera part, en la que els locals han portat la iniciativa en molts minuts de la mateixa, ha estat el Vilanova qui ha obert el marcador  en el minut 8 (Lecha), però ja passat l’equador un penal en la que el jugador local ha posat més pà que formatge, Victor Crespo ha fet l’empat desprès de que Pol Ferrer li aturés el llançament directe. Un parell de minuts més tard una bona contra vilanovina ha permés a Garrido tornar a avançar-se en el marcador arribant al descans amb aquest resultat favorable al Patí.

Només començar el segon temps D. Rodriguez ha empatat i el Patí ha anat a remolc del rival que ha aprofitat Benito per rematar tot sol dins de l’àrea. Restaven 12 minuts i aquí el Taradell ha posat l’ofici sobre la pista, mantenint-se amb nou faltes fins al final. A manca de cinc minuts la desena falta vilanoviva no l’ha transformat en cap de les dues ocasions que han tingut els locals i desprès ja amb el Vilanova  amb poca benzina Rodriguez ha marcat el quart.

Ara si o si el Patí a partir de dissabte ha de sumar punts de tres en tres amb els rivals dels que anomenem la seva lliga.

CP TARADELL  4 - CP VILANOVA   2

Pista .- Pavelló “El Pujoló Taradell

C.P. TARADELL .- Dalmau, X. Crespo, Molera, D. Rodriguez, Benito (cinc inicial), Costa V. Crespo, Gallifa, Soler

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Lecha, Mudarra, Martinez, Masoni (cinc inicial)  López, Garrido, Bertran

ARBITRES: .- Srs. Galàn i Martinez

GOLS: 1A PART 0-1 Lecha (min 8), 1-1 V. Crespo en segona jugada desprès de Penal; 1-2 Garrido (min17); 2A PART: 2-2 Rodríguez (min 1), 3-2 Benito (min 13); 4-2 Rodríguez (min 23).