Clara 4, Núria, Enda 16, Belen, Laura, Anna 9, Xenia, Martina, Maika 5, Ona 14, Jana 2, Ainoa i Berta 2.

Entrenador: I.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :   15-5    20-20     8-15  11-12

Les sitgetanes visitaven la pista del club nou Vilanova. Una pista que des de sempre li ha estat complicada a les sitgetanes.

La primera part ha costat molt anotar,  amb tant sols 5 punts el primer període. El joc interior de les vilanovines dominaven tota la primera part. Al minut 16 les locals han aconseguit la seva màxima avantatge de 16 punts (28-12).

La segona part les nostres noies sortien amb una altre cara, pujaven el nivell defensiu i lluitaven molt més el rebots. Això afavoria el joc ràpid, amb transicions ràpides per anotar. En l'últim període han pogut igualar el marcador, però mai posar-se per davant. Un últim tir per forçar la prorroga, no ha entrat i el partit se la endut les vilanovines per 54-52

El proper partit serà diumenge dia 12 de desembre a les 17:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Club Bàsquet Martorell.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca
C.B. Cabrera

Lucia F, Berta, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Partit AJORNAT

El proper partit serà diumenge dia 12 de desembre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del UE Sant Cugat Negre.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.B. Castellbisbal Groc      41
Basquet Sitges “A”      60

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit serà diumenge dia 12 de desembre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el GCT Plus – C.B. Esparreguera.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Basquet Sitges “A”      49
CB Sant Andreu Negre      47

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

Proper partit dissabte 11 de desembre a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CNB Vilanova - AKO

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 11

Bàsquet Sant Sadurní      24
Basquet Sitges “A”      74

Alexia, Yara, Alba, Jara, Sofia, Amanda, Georgina B, Georgina C, Sofia, Lucia, Martina, Laia, Samakou, Carlota, Mariona.

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit serà dissabte dia 11 de desembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Xamba Taronja.

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

AP Dental AB Vendrell 1
Bàsquet Sitges – La Guixeta

N.Bellmonte, N.Guillen, A.Miguelsanz, JA.Bustos, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez, J.Carrion, O.Camprubi, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Proper partit diumenge 12 de desembre a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CB. Salou – Basquet Teresianes

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”     56
Bàsquet Samà Vilanova – SMB    68

J.Mateo 14, A.Ruiz, Y.Pedroso 7, O.Porras, M.Emde 4, JE.Piñero, I.Ruiz, J.Bordonau, A.Cadenas 11, O.Miro, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 16, F.Sanchez, I.Vicente 4.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :      10-10    27-16     10-20  9-22

El sènior B no aconsegueix superar el líder invicte de la competició.

El partit va començar amb força nervis per part dels dos equips que no aconseguien encadenar bones accions. Partit igualat, parcial de 10-10. El segon quart va ser el millor dels sitgetans, anotant vint-i-set punts. La pilota corria, els jugadors es movien, defenses perfectes i l'equip arriba a guanyar de setze punts, després d'un parcial de 13-0. Als últims minuts però els vilanovins aconseguien retallar distàncies. El marcardor a la mitja part era de 37-26.

Al tercer quart però va canviar totalment el criteri del partit. El Sitges amb un joc interior força més potent només va aconseguir tirar un tir lliure en deu minuts i totes les faltes del Sitges eren tirs lliures. Així ho van aprofitar per situar-se a només un punt. Amb la dinàmica de joc totalment canviada els visitants van ser molt superior a l'últim període i van aconseguir endur-se la victòria.

El proper partit del Sènior B serà diumenge dia 12 de desembre a les 19:15 hores al Pavelló de Pins Vens davant del Bar-Rest. Poliesportiu – C.B. Cubelles

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Centre Catòlic L’H B     52
Basquet Sitges “A”     51

J.Prat 2, M.Rubi 4, A.Mila 4, L.Mayoral 5, L.Chimeno 7, K.Ayouna 6, O.Miro 1, B.Reinon 8, A.Vernon 5, C.Alemany 5, M.Guell 4, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :     16-19     13-14     12-10  11-8

Jornada número 9, els sitgetans anaven a la pista del Catòlic d’Hospitalet amb l’objectiu d’aprofitar la última victòria a casa contra els segons classificats. Un Hospitalet amb un balanç de 2-6 era el rival que, amb l’objectiu de poder jugar de tu a tu als líders del grup, desitjaven que arribés el partit.

A diferència d’altres jornades, la crònica no serà un resum quart per quart. El resum del partit és molt bàsic, relaxació durant 30 minuts i quan els del Garraf veien que podia perillar la novena victòria, no han sigut capaços d’aconseguir capgirar el ritme del partit i continuar amb la dinàmica d’altres.

Cap jugador ha demostrat la humilitat que requereixen aquests partits, també culpa de l’entrenador per no haver-ho fet arribar de la millor. El cas és que després de vuit victòries consecutives, els jugadors sitgetans no tenien el cap per treballar i lluitar el partit, han anat a veure-les venir. Per competir en aquesta lliga no es pot sortir amb aquesta actitud, és veritat que les condicions amb les quals últimament ens trobem entre setmana no són les millors, però si l’actitud durant vuit jornades i el desig per aconseguir l’objectiu ha sigut exemplar, per què desapareix a un dels moments claus de la temporada?

Fa mal aquesta derrota? Molt. Però molts d’aquests jugadors portaven temporades al pou aconseguint poques victòries, però si a la novena jornada el seu balanç és 8-1 és perquè estan fent un esforç espectacular. Estem tots segurs que aquesta derrota servirà per comprendre que la humilitat, l’esforç i el compromís han de ser els pilars d’aquest equip i a partir d’aquí s’ aconseguirà tornar a la senda de les victòries i, el més important, del bon joc.

Proper partit dissabte 11 de desembre a les 12:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de la Creu Alta Sabadell 2, al pavelló Can Balsach.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

Basquet Sitges “B”     36
Joventut Sant Vicenç     43

Eric, Ignacio, Pol, Jaume 4, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas 8, Da Wei 2, Victor 14, Adrià, Gabriel 8, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :     12-12    10-8    8-12  6-11

Partit molt igualat entre el Junior B i el segon classificat el Joventut Sant Vicenç.

Els locals van sortir concentrats i amb les idees clares. Trobant boles interiors on Jaume i Gabriel feien patir a la defensa visitant. Poc a poc el partit es va igualar i les defenses s’imposaven als atacs estàtics. El Sitges aconseguia sumar punts gràcies a les accions de contraatacs de Victor i Lucas. A la mitja part 22-20.

La segona part els visitants van sortir amb millor ritme fen que el Sitges fos a contracorrent. Encara així no volien deixar-se portar i van seguir lluitant. Un partit on s’anava a decidir en els últims minuts. Els visitants van seleccionar millor les situacions de tir i amb més i amb més encert. Així obrien una escletxa al marcador, suficient per guanyar el partit. 36-43

Proper partit dissabte 11 de desembre a les 12:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Bàsquet Pratenc – Lisant

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

Jornada de DESCANS

Proper partit dissabte 11 de desembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Opel Motorcat – C.B.Igualada CMB

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “B”     59
Serra S.E. Casal de Vilafranca Negre   63

Max 2, Pablo A, Daniel, Pablo V 22, Felix 3, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul 2, Da Zhi 2, Toni 17, Il.lia 11, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

Parcials :    14-14    12-23    9-16  24-10

El Sitges s’enfrontava al Casal Vilafranca després de que a l’anada tot i desplegar un bon joc no haguessin aconseguit la victòria.

Els locals començaven intensos el partit amb un parcial de 7-0 que els visitants van aconseguir rebatre acabant el 1r quart en empat. Al 2n quart la mala defensa del Sitges permetia que el Casal s’escapés de 11 punts al descans.

Al tercer quart la avantatja es va mantenir i al principi de l’últim quart es va ampliar a 19 punts. Tot i això, el Sitges no va baixar els braços i es va situar a 10 a falta de 2 minuts pel final. Els locals creien en la remuntada i a través d’una dura defensa i una bona efectivitat en atac es situava a 4 punts en els últims segons. Això no va ser suficient per capgirar el marcador acabant amb un 59-63 al final del partit però l’actitud mostrada als últims minuts és el camí a seguir.

Cal destacar els 22 punts de Pablo que van ser de gran ajuda per l’anotació de l’equip.

Proper partit dissabte 11 de desembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Abrera.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

CB Gavà 1       55
Basquet Sitges “A”     60

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit serà el dissabte dia 11 de desembre a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens a  Serra S.E. Casal de Vilafranca Negre

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

CB Sant Just Groc      61
Basquet Sitges “B”     11

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

El proper partit serà el dissabte dia 11 de desembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al CNB Vilanova Groc - AKO

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

CB Prat – Aigües del Prat B

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose Cara

El proper partit serà el dissabte dia 11 de desembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Serveis Mèdics Penedés S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Basquet Sitges “A” mixte

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Matías, Victor.

Entrenador: Angel i Ona      Delegat: Daniel Rucandio

Proper partit dissabte 4 de desembre a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Begues (partit ajornat al seu dia)

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Proper partit dissabte 11 de desembre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Vilabàsquet Viladecans Blau