Cop d’autoritat del Sitges al camp del Sant Mauro

L’equip de Luri Sorroche juga amb inferioritat numèrica des del minut 34 al veure la vermella directa Alex Frutos

Plantilla de l'UE Sitges A. Eix

Sant Mauro 1 – UE Sitges A 3

L’UE Sitges sumava el seu cinquè triomf consecutiu al camp del Sant Mauro ampliant la seva avantatja vers l’equip igualadí, segon classificat a 8 punts, d’aquesta manera l’equip sitgetà continua intractable, en aquest cas sumant els tres punts amb un jugador menys des del minut 34 i demostrant el seu gran moment, amb un futbol ordenat i ben jugat fent justícia el resultat final que els deixa més líders en aquest grup segon de la Segona Catalana.

La va tenir el seu golejador, Carlos Henarejos, al minut 2 i fins i tot l’àrbitre s’empassava un possible  penal fet a Laguna al minut 20, al 34 arribava l’expulsió d’Alex Frutos en una jugada poc discutida però que els deixava amb 10 jugadors. Malgrat això l’equip en cap moment donava l’esquena al partit arribant al descans amb el mateix marcador que s’havia iniciat.

Els gol arribava a la segona meitat, la primera oportunitat la torna a tenir el Sitges en un contra un de Victor Morillas que no se’n surt, fent els locals el seu gol al minut 61, reaccionava de la millor manera el Sitges amb el gol de Carlos Henarejos al minut 63 que tornava a deixar de nou tot obert i emocionant, en una magnífica jugada d’atac Victor Morillas al 74 donava la volta al marcador en un moment en que els de Luri Sorroche veien molt més a prop la victòria, arribant el 1 a 3 en una falta en que l’àrbitre no va voler mostrar la vermella i molt semblant a la que deixava l’equip sitgetà en inferioritat, fent justícia Carlos Henarejos amb un gran xut, el 1 a 3, sumant tres punts d’or en un d’aquets camps que pocs equips seran capaços de sumar.

Alineació del Sitges: Lucas Cajes, Adam, (Ivan Valero 65) Álvaro Montesinos, Sacris, Alex Laguna, Carlos Henarejos, (Guillem Ximénez 86) César Gutiérrez, Martí Ferret (Guillem Fonoll 46) Alex Frutos, Dani Midcley, Victor Morillas i (Jan Marco 89).