La concentració i la maduresa del masculí del CNB Vilanova li dona la victòria

La victòria no s'escapa per a les de la capital del Garraf davant el Sitges

Creu Roja Viladecans - CNB Vilanova Cervesseria La Parròquia. Eix

Creu Roja Viladecans 53- CNB Vilanova Cervesseria La Parròquia 79

Dissabte a les 16,00 de la tarda el sènior vilanoví es desplaçava a Viladecans amb bones sensacions després de la darrera victòria a l’Isaac Gàlvez.

Sortida amb Javi, Aleix, Carlos, Sugri i Edu. Intensitat defensiva descomunal dels grocs, que permet recuperar moltes pilotes i jugar ràpides transicions. Tirant de tòpics, podríem dir allò de un bon atac comença en una bona defensa, però en el cas dels de La Parròquia és una realitat visible. L’equip es desboca quan està implicat en defensa, cinc triples al primer quart, unes sensacions boníssimes i 9-21 al lluminós.

Al segon quart els de Viladecans ho intenten, bon equip, però no hi ha baixada de tensió dels grocs. Es treballa com a bloc, baixa un pèl l’encert, però el Nou Bàsquet està seriós i concentrat. Els locals s’emporten el període (17-15) però els de Vilanova aconsegueixen mantenir una bona diferència al marcador a la mitja part, 26-36.

Important la sortida al tercer quart, per no caure de nou en l’error de la setmana anterior, i que tota la bona feina de vint minuts quedi en res. Lliçó apresa, sortida espectacular dels grocs amb un parcial de 0-8. De nou un Aleix en estat de gràcia, anota deu punts al quart, aquest cop acompanyat per Carlos, també molt encertat. Els locals no poden aturar l’allau de joc visitant i es marxa al darrer descans amb un 35-55 gairebé definitiu.

L’equip ha decidit treballar els 40 minuts, i en una mostra de concentració, maduresa i respecte cap a l’equip rival fa de nou un gran període. Cal destacar la feina, com gairebé sempre, de Sugri i un gran Collados a prop de la cistella, dins d’una actuació coral, d’un equip que sembla que va a més. Tothom suma i ningú resta, resultat: nova victòria, 53-79. Dijous recuperació del partit aplaçat davant el AB Vendrell, de nou partit important, de nou caldrà estar al 100% per poder competir. Seguim

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (2), Alex, Nil (3), Guillem (4), Aleix (17), Collados (6), Javi (13), Carlos (17), Dídac (6), Edu (9) i Miki (2).

CN Bàsquet Vilanova AKO 54 - Bàsquet Sitges La Oca 52

Diumenge passat es jugava a l'Isaac Gálvez un dels partits a priori més atractius de la temporada entre dos vells coneguts de la comarca, ambdós en línia ascendent i que acumulaven diverses victòries consecutives. I la veritat és que el matx no va decebre a les expectatives.

El Vilanova va sortir molt ficat en el partit i amb una bona defensa de seguida va poder obrir una escletxa en el marcador per acabar el primer període amb un avantatge de 10 punts (15-5). No va ser fins a la meitat del segon quart que el Sitges va reaccionar, quan la diferència en el marcador ja era de +16 per les vilanovines. Les locals, però, van saber aguantar l'envestida i van poder mantenir la diferència a la mitja part (35 a 25).

El descans va servir perquè el Sitges sortís més entonat i amb un parcial de 13 a 3 va aconseguir empatar el partit a falta d'onze minuts. Resultat al final del 3r quart: 43 a 40 per les vilanovines. A la sortida del darrer període, el Vilanova va plantejar una defensa zonal combinada amb individual que va provocar diverses pèrdues de pilota de les visitants, gràcies a les quals aconseguia un parcial de 9 a 2 que resultaria molt important per encarar els darrers instants del partit.

Com ve sent habitual, en els darrers minuts el Vilanova no és capaç de tancar el partit i concedeix massa errades no forçades que permeten a les sitgetanes posar-se a només un punt a falta d'un minut, aquesta vegada, però, gràcies a un triple que deixava el marcador amb 54-50 la victòria no s'escaparia per a les de la capital del Garraf.

Després d’un cap de setmana de descans, el Vilanova afronta una doble jornada a fora de casa: Dissabte 11 a Viladecans i diumenge 12 a L'Hospitalet contra el líder invicte AEC Collblanc.