Un bon punt

El Sitges B juga per guanyar però el fort vent i un penal molt dubtós xiulat en contra fa que a la fi i contra les cordes l’equip reaccioni sumant un punt

La Múnia – UE Sitges B. Toni Muñoz

La Múnia 3 – UE Sitges B 3

Hagués estat molt injust que finalment l’equip de Toni Salido acabés perdent un partit en que  generava moltes ocasions amb vent a favor i en contra, la manca d’encert com el fet d’arribar amb un resultat molt justet així com un penal molt dubtós xiulat per l’àrbitre per unes mans que tan sols va veure ell ocasionava la reacció de la Múnia remuntant a manca de dos minuts tenint pràcticament els tres punts l’equip local al sac, aquest grup de jugadors del Sitges feien justícia i de penal empataven en el darrer sospir.

El cert és que malgrat la climatologia però amb el vent a favor l’equip anava generant molt bones arribades a la porta local, el gol de Jan Marco al minut 18 els posava per davant i fins i tot van poder augmentar el marcador amb un passi a l’espai al minut 25 amb la sortida de Lobato empataven a un, dos minuts després Pau Junyent en un bon atac sitgetà feia el 1-2, amb el que es va arribar al descans.

A la segona meitat és cert que el partit estava molt al costat del Sitges però faltava el gol, dos penals i sobretot un de llibre que s’empassava l’àrbitre, un clar fet pel porter a Pau Junyent, es va arribar als darrers cinc minuts on unes mans segon l’àrbitre dins de l’àrea del Sitges serveix perquè de penal Adrià Galindo empatés però un minut després el mateix jugador local posava el 2 a 3 i a La Múnia per davant al 89, en temps d’afegit un penal fet al defensa del Sitges Mery Colibaly feia justícia i Max Gili deixava el definitiu 3 a 3 i repartiments de punts.

Alineació del Sitges B: Adrià Lobato, Rafa Garcia, (Alejandro de Pineda 72) Mery Coolibaly, Jaume  Font, Guillem Garcia, (Pau Ortiz 84) Jan Marco, (Victor Arnau 61) Alex Rodríguez, Gerard Chacón, (Bruno Sistiaga 51) Marc  Silva, (Max Gili 61) Raul Barneda i Pau Junyent.
El Sitges B rep al Montbui el dissabte 12 de desembre al punt d’un quart de sis.