Judo

Cinquena al Campionat d’Espanya absolut

Judit Casañas. Eix

El passat cap de setmana es va disputar al Polideportivo Gallur de Madrid el Campionat de Catalunya infantil i cadet i el Campionat de Catalunya absolut, amb la participació de Judit Casañas del Club Judo Vilafranca-Vilanova en categoria cadet i absoluta en + de 78 kg.

Pel que fa a la categoria cadet, es va disputar el dissabte, on vam marxar amb un sabor agredolç, ja que la competició estava molt treballada per poder estar lluitant per medalles, però després d’un combat molt igualat un error a les acaballes del combat va deixar a Casañas fora de les medalles i tothom sap que en judo els errors es paguen molt cars sense temps ni marge de reacció.

El dilluns i en categoria absoluta Casañas obté una meritòria cinquena plaça, perdent a semifinals i perdent el combat per la medalla de bronze, cal dir que a la competició, es trobaven els millors judoques espanyols, com Nico, Campió del mon al 2019, Ai Tsunoda, actual campiona del món en categoria junior, Mireia Lapuerta, Bronze al Campionat d'Europa sub-23 i molts més.

Catalunya, en aquesta categoria, va assolir una medalla d'Or, una de bronze i un cinquè lloc de la nostra judoka Judit Casañas, la resta de la selecció no va poder superar les fases prèvies.