El SFA enllesteix un bon final d’any

El Samà “A” femení guanya per 39 a 51 punts al Castelldefels en un partit on l’atac no ha sigut el punt fort

El passat diumenge, el Frankfurt Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova (SFA) va guanyar
contra el Museu del Còmic – BF Castelldefels 2025 en el desè partit de lliga. Les jugadores de Rubén Tenor van superar els punts de les locals i van endur-se els dos punts per 39 a 51 al Complex esportiu Can Vinader de Castelldefels.

Les vermelles es va veure les cares amb el Castelldefels, un equip que està en posicions baixes a la lliga, però que no ho reflecteix amb el seu bon joc. Les vilanovines es van confiar en el lloc que actualment estan les blaves i aquestes van demostrar que podien guanyar-les. L’inici va ser molt intens per part de les locals, les quals van establir un atac molt dur per poder establir-se davant del marcador. D’aquesta manera, les de Tenor no van poder guanyar el primer quart (17-13).

Tot i que la defensa forta i intensa i els encerts a cistella de les vilanovines van fer que no poguessin avançar-se en el marcador, en el segon període va ser completament diferent. Amb la mateixa tàctica i estructura d’equip, les vermelles van donar la volta al marcador i van acabar el quart amb un parcial d’1-25 i la part a 18-28.

Després de tornar al parquet des dels vestidors, els problemes en atac van suposar una manca d’encert per part de les visitants. Tot i això, la bona defensa va fer que el matx no se’ls hi anés de les mans i acabessin amb una victòria.

El Samà va acabar un partit amb erros, però la bona primera part els hi va servir per guanyar-lo. El SFA enllista el final d’any seguint líders de la competició amb 19 punts, 9 victòries i 1 derrota.