L’AB Vendrell femení tanca l’any amb una derrota davant el nou Esplugues

En nois, el derbi penedesenc entre l’AP Dental Vendrell i el Serra Casal Vilafranca va quedar ajornat

AB Vendrell femení - Nou Esplugues. Eix

Derrota de l’AB Vendrell femení, en l’últim partit de l’any, pel resultat de 57-67, davant el Nou Esplugues, en un partit, on les taronges, van anar de més a menys, realitzant una gran primera part, però, desinflant-se en la segona, parcial de 25-39, fet què va facilitar, el triomf de les visitants.

S’enfrontaven al pavelló de Coma-ruga dos equips amb ratxes oposades, les locals venien de sumar dos derrotes consecutives, mentre que les d’Esplugues de Llobregat, encadenaves tres victòries, encara, què durant el primer quart, després de dos triples, d’Andrea Pérez i Aida Marco, van ser les d’Eric Blay, les que van portar la iniciativa 14-11, al final del primer parcial. En el segon període, les visitants, van pujar la intensitat defensiva, deixant, a les del Vendrell, en dos punts anotats en els primers quatre minuts, fet que aprofitaven les rivals, per capgirar, 16-19, el marcador; a partir d’aquí, el domini del rebot de les taronges i les ràpides transicions, van provocar cistelles fàcils, sumat als tirs lliures anotats, vuit en aquets minuts, que deixaven un 32-28, al descans, després d’un parcial final de 7-0, per les del Baix Penedès.

A la represa, les taronges, mantenien la iniciativa, amb una bona defensa, que dificultava l’atac rival, què els donava un 40-35, a tres minuts de tancar aquest tercer quart; moment, on les del Baix Llobregat, van tenir, una ratxa d’encert, malgrat el triple de Paula Peregrín, que deixava un parcial de 3-12, que suposava un 43-47, a manca del període definitiu. Un últim quart, que va començar amb dos triples de les visitants Fàbrega i Carmona, que van fer molt de mal, 45-53, les vendrellenques, però, van replicar amb un triple de Paula Garcia, 50-53, en un minuts, on semblava que el matx es decidiria per petits detalls. Un nou triple de les d’Esplugues, de Julia Márquez, posava el 53-60 a quatre minuts del final, però, les taronges, en aquets darrers minuts, ja no van trobar el joc, de la primera part, ofegades per la defensa visitant, que les obligava a fer llançaments precipitats, davant un rival, que va arribar millor, als minuts decisius. Les del Vendrell tanquen l’any, amb un balanç de 2-6, després de vuit partits disputats, conscients, què amb una mica més de sort, segur que arribaran els bons resultats, doncs estan competint davant rivals molt més experimentats. El proper partit no serà, fins el 23 de Gener, a la pista del Pallejà, doncs, en la primera jornada de l’any, les taronges descansen.

Pel Vendrell van jugar: Jané (8), Marco (7), Garcia (5), Peregrín (5), Pérez (12), González (1), Rigal (15), Pous, Cifuentes (2), Cabrera, Elias (2) i Casañas. 11/16 tirs lliures, 17/39 tirs de 2, 4/18 triples.

Parcials: 14-11, 18-17 (32-28), 11-19 (43-47), 14-20 (57-67).

El derbi penedesenc de la segona catalana masculina, entre l’AP Dental Vendrell i el Serra Casal Vilafranca, que es tenia que disputar aquest passat dissabte al pavelló de Coma-ruga, va quedar ajornat, pel protocol Covid que marca la federació. Un positiu en el rival dels vendrellencs, de la jornada anterior, el conjunt dels Veterans Salle Reus, va ser el motiu, pel qual, no es va poder jugar, el derbi, a instancies de la federació.

El sènior 2 masculí, de tercera catalana, aconseguia una important victòria, per 63-70 a la pista del Sant Pere i Sant Pau. Els d’Ivan Espallargas, han portat la iniciativa durant tot el partit, amb un gran Ivan Garcia, en la direcció de joc, arribant al descans amb un favorable 25-32 al marcador. En el segon temps, el domini dels taronges ha continuat i un parcial de 0-6 a l’inici de l’últim quart, semblava trencar el partit 44-56, però, els locals han reaccionat, després de dos triples, i s’han acostat fins el 55-58; en els darrers minuts, l’encert de cara a cistella i la intensitat defensiva, sumat als tirs lliures anotats, han decantat la victòria a favor dels vendrellencs, què, marxen de vacances, amb un balanç de 4-5, a la classificació. El proper partit serà el 15 de Gener, quan el Rapitenc, visiti el pavelló de Coma-ruga.

El sènior 2 femení, del campionat territorial, superava, el divendres passat, en partit de recuperació, al Sant Pere i Sant Pau, per un còmode 59-25, en un partit sense història, donada la superioritat de les taronges. A la taula, les del Vendrell, amb un balanç de 7-2, continuen a les primeres posicions. El proper partit serà, davant la Salle Tarragona, després de festes.