Cròniques i resultats dels partits del CB Sitges del cap de setmana

Veterans CB Salle Reus

N.Bellmonte, N.Guillen, A.Miguelsanz, JA.Bustos, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez, J.Carrion, O.Camprubi, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Partit AJORNAT

El proper partit, i primer de la segona volta, el Bàsquet Sitges, a Pins Vens,  serà diumenge 16 de gener del 2022 a les 18:30 hores contra el Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

A.E.E. Col·legi Cultural BDN-C    55
Bàsquet Sitges “B”     68

J.Mateo 18, A.Ruiz, Y.Pedroso 7, O.Porras 2, M.Emde 9, JE.Piñero 19, I.Ruiz 9, J.Bordonau, A.Cadenas 3, O.Miro, D.Arjona 1, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :   11-18      18-9       17-17  9-24

El sènior B aconsegueix trencar la dinàmica negativa i guanya a la pista del Col·legi Cultural BDN.

Bona sortida dels sitgetans com ja és habitual, parcial de 3-12, amb bones defenses i una ràpida circulació de pilota que superava fàcilment la defensa local. I és que el problema sembla que sigui mantenir aquest nivell durant tot el partit. Al segon període els de Badalona, lluny d'abaixar els braços aconsegueixen capgirar el marcador. El joc del sènior B tornava a assemblar-se al de les derrotes dels partits anteriors. Tot i això, desavantatge de només dos punts a la mitja part, 29-27.

El tercer temps va ser d'allò més igualat i els dos equips lluitaven per intentar portar la iniciativa del joc i s'anaven alternant les cistelles de dos i de tres per part dels dos equips. D'aquesta manera s'arriba als últims deu minuts dos punts per sota en el marcador, 46-44. Sortida fulminant del Sitges que gràcies a unes molt bones defenses aconsegueix un petit avantatge de sis punts, 46-52, amb un parcial de 0-8, només començar el període. I quan tot es posava molt favorable, els locals tornaven a empatar el partit. A cinc minuts del final, 53-53. I aquí va ser quan quatre triples consecutius, tres de l'Edu Piñero, que acabaria el partit amb 19 punts, trencaven el partit i deixaven als de Badalona sense resposta ja que només anotarien dos punts més fins al final del partit.

El proper partit del Sènior B serà el primer de la segona volta, diumenge dia 16 de gener del 2022 a les 17:45 hores a la pista del Bàsquet Sant Sadurní.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”
CBLLV-Junior M

J.Prat, M.Rubi, A.Mila, L.Mayoral, L.Chimeno, K.Ayouna, O.Miro, B.Reinon, A.Vernon, C.Alemany, M.Guell, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Partit SUSPES

Proper partit diumenge 16 de gener de 2022 a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el BC Sant Joan Despí “B”.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 06

Basquet Sitges “B”     68
CBC 2005B       21

Eric 3, Ignacio, Pol 5, Jaume 15, Samuel 3, Jhonatan 5, Hèctor 7, Lucas 2, Da Wei, Victor 20, Adrià 2, Gabriel 2, David F 4.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials :    15-4      13-10     27-5  13-2

Últim partit de l’any i de la primera fase pel junior B. Es jugava com local contra el Castelldefels.

Els Sitgetans amb dos derrotes consecutives volien trencar la ratxa. La intensitat com van sortir va ser determinant per guanyar el primer parcial. La defensa feia crear molts errors al contrincant i el Sitges l’aprofitava corrent al contraatac. Per altre part el rebot defensiu es va veure feble i amb segones i terceres opcions els visitants aconseguien sumar. Al descans 28-14.

A la segona part el Sitges buscava sumar més punts al marcador i amb un gran joc col·lectiu i un Victor encertat guanyaven el quart per 27-5. El partit ja decidit va continuar per la mateixa ruta fins el final.

Així s’acaba la primera fase a Nivell C amb un balanç de 5-5. Ara a la fase regular a nivell C2.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     100
Nou Bàsquet Olesa       19

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

En aquesta primera fase a Nivell B, ple de victòries 8 de 8 partits jugats – Líder.

Ara a la fase regular a nivell B1.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 14

Basquet Sitges “B”     37
CNB Vilanova Blau – AKO    46

Max, Pablo A 11, Daniel, Pablo V 6, Felix 6, Gabriel, Hèctor 2, Arnau, Alex 2, Paul, Da Zhi, Toni 8, Il.lia 2, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

Parcials :  7-5  8-14  16-14   6-13

El Cadet B del Bàsquet Sitges rebia al CNB Vilanova blau que visitava el Pins Vens amb un balanç de 2 victòries - 7 derrotes. Era una bona oportunitat perquè el Sitges sumés la seva 1a victòria d’aquesta fase prèvia.

El partit començava amb una anotació molt pobre per part dels dos equips, fruit d’una dura defensa individual i un atac estancat per part dels dos equips que deixava el marcador en un 7-5 inicial. Al 2n quart el Sitges continuava amb el poc encert ofensiu i el seu nivell defensiu no es va aconseguir mantenir durant tota la 1a meitat, fet que va permetre als visitants capgirar el marcador i agafar una petita renta de 4 punts. 15-19 al descans.

Els vilanovins sortien amb una alta intensitat en la 2a meitat i semblava que podien escapar-se en el marcador ja que es van arribar a posar 8 a dalt, però una bona reacció del Sitges en defensa combinada amb una sèrie de bones accions en atac, van reduir la diferència fins als 2 punts permetent que el partit es decidís en els darrers 10 minuts. 31-33 al 3r quart.

En l’últim quart el partit seguia frec a frec però els sitgetans no aconseguien col·locar-se per davant però seguien mostrant una gran duresa defensiva que no permetien relaxació ninguna pels vilanovins, 4 a sota a falta de 3 minuts. El Sitges no va abaixar els braços i va lluitar fins el final, però el poc encert en atac va acabar ofegant les esperances dels locals que van veure que en l’últim minut un triple i una cistella de dos dels groguencs ampliava l’avantatge fins a un punt que era insalvable.

El Sitges que tanca la fase prèvia sense cap victòria però amb grans brots verds de millora respecte l’inici de temporada que donen senyals d’esperança de que amb treball i esforç les victòries acabaran arribant.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 07

Bàsquet Llor A      49
Basquet Sitges “A”     37

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

Parcials:   13-8   11-8   6-6   19-15

Últim partit de la fase prèvia contra els líders del grup, que a la primera volta vam perdre per més de 30 punts.

Primers dos quarts on no estem massa encertats en atac, fallem moltes cistelles fàcils que a la llarga ens acaba perjudicant. Gràcies a la bona defensa de tot l'equip aconseguim que el Llor no marxi en el marcador.

Els quatre següents quarts més del mateix, poc encert per part dels dos equips, però ens quedem amb la intensitat defensiva que tenim durant tot el partit. Comencem els últims dos quarts perdent per 8 punts, però sortim creient que podem guanyar i ens aconseguim ficar a només 1 punt. Finalment, un parcial de 10-0 per part dels locals, acaba tancant el partit .

Felicitar als nois per l'actitud durant tot el partit i marxem orgullosos de la imatge que vam donar. Ens adonem que podem competir contra tots els equips de la lliga i aconseguim l'objectiu de classificar-nos a B1

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

B.F. Cornella      61
Basquet Sitges “B”     33

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

Ara a la fase regular a nivell D2

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 14

Bàsquet Llor A

Alex C, Pol, Valentino, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Theo, Ignacio, Daniel, Dianis, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose Cara

Partit SUSPÈS

Ara a la fase regular a nivell B2

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 04

Basquet Sitges “A” mixte    51
C.B. Begues       53

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marina, Julia, Paula, Marcos, Maria, Matías, Victor.

Entrenador: Angel i Ona      Delegat: Daniel Rucandio

Parcials :   9-0 8-0 2-12 8-5  2-10 7-7 0-6 15-13

Derrota del Pre-Mini en el últim partit del any contra el Begues per 51-53.

El partit començava de la millor manera possible, 17-0 de parcial en els dos primers quarts, excel·lent intensitat defensiva que es convertia en bons atacs. A partir d'allà la dinàmica va canviar, el Begues va començar pujar el llistó i per altra banda el Sitges es va relaxar. Encistellar ens costava un munt mentre que els de Begues ho feien amb relativa facilitat. Finalment un últim quart marcat pels bons atacs (15-13 de parcial) va fer decantar el partit pels visitants.

Acabem la primera fase de la lliga amb un balanç de 4/4 i amb bones sensacions dels últims dos partits, encara que hagin sigut derrotes per la mínima contra els líders.

La progressió d'aquest equip ha sigut molt bona i seguirem entrenant per millorar dia a dia.

Finalment agrair a les 4 noies (Paula, Maria, Marina i Julia) i al Matías, Nathan i Victor, que a partir de Gener ja no jugaran mes amb nosaltres. Molta sort amb els seus nous equips. Ànims.

Ara a la fase regular a nivell D1

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Jornada de DESCANS

Proper partit dissabte 15 de gener de 2022 a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens a Esport Base del Papiol.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

C.B. Joventut Castelldefels Femení B   27
Bàsquet Sitges – La Oca     76

Clara, Núria 9, Enda 21, Belen 6, Laura, Anna, Xenia 16, Martina, Maika, Ona 2, Jana, Ainoa 6, Berta 14, Marina 2.

Entrenador: I.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials :     9-19     8-18    3-25   7-14

Aquest diumenge les sèniors tenien un partit que tant podia ser de tràmit com podia complicar-se les coses.

Jugaven contra el Joventut Castelldefels, penúltimes a la classificació. El partit era diumenge a les 10:30h, hora a vegades complicada.
Les sitgetanes anaven amb forces baixes en el joc interior. Així i tot des del primer moment l'equip va corra, va treballar en defensa i va poder marxar des del primer període en el marcador. La resta del partit va seguir sense afluixar i anar distanciant-se cada cop més fins la diferencia final de 27-76.

Una victòria per acabar l'any i la primera volta a la part alta de la classificació. Si l'equip segueix treballant i agafant experiència, pronostiquem un final de temporada il·lusionant.

El proper partit serà diumenge dia 16 de gener de 2022 a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el C.E. Xamba “B”

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca     64
C.B. Llinars       56

Lucia F 23, Berta 4, Maria, Marina 4, Judit 8, Jimena, Ines 11, Lucia J 2, J Gina, Alba 12, Laia, Alexia V, Ariadna.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials:  15-13   15-6    20-18   14-19

Últim partit de la primera volta contra el CB Llinars, l'altre equip invicte del grup.

Les visitants comencen el partit jugant amb molta intensitat i les sitgetanes triguen una estona en ficar-se en el partit i permetem un parcial de 4-10. A partir d'aquí, canvi de mentalitat i som nosaltres les que portem el ritme del partit. Un molt bon segon quart a nivell defensiu, pressionant tota la pista i treballant amb molta intensitat ens permet deixar l'equip rival en només 6 punts durant aquest quart i marxem 11 amunt al descans.

Una segona part amb molt contacte, entre els dos equips llencem més de 40 tirs lliures només a la segona part. Tercer quart amb molt intercanvi de cistelles entre els dos equips, fa que la distància al últim quart sigui de 13 punts a favor de l'equip local. Últim quart on baixem el ritme i permetem que les visitants segueixin ficades al partit fins els 2 últims minuts. Finalment aconseguim la victòria i segueix viu l'objectiu d'acabar l'any sense perdre cap partit.

Felicitar a les noies per la victòria i la bona dinàmica de les últimes setmanes d'entrenament. Destacar el bon partit de Lucía Flores amb 23 punts i una molt bona defensa.

Propera jornada, diumenge 16 de gener de 2022 a les 16:00 hores el Bàsquet Sitges se desplaça a la pista del CNB Vilanova - AKO

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

Jornada de  DESCANS

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 01

Basquet Sitges “A”     66
Bàsquet Sant Sadurní     22

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

En aquesta primera fase a Nivell B, 9 victòries de 10 partits jugats – Co-líders amb el CB Sant Andreu Negre. Ara a la fase regular a nivell B1.