Gimnàstica

12 medalles al Torneig Osonagym

L'equip de Base 5G. Eix

El passat cap de setmana, 18 i 19 de desembre, es va celebrar a Vic el XII Torneig Osonagym

El  Club Gimnàstica Vilanova va participar amb 2 equips entrenats per Encarni Adsuar, un en categoria Base 5P i l'altre en categoria Base 5G, aconseguint un total de 12 podis entre la classificació general i la classificació per aparells.

En categoria Base 5P.:

Lara Dodds va ser 1a. a la classificació General, i 2a. a Salt.

Laia Mallén va finalitzar 2a. a la classificació General, 1a. a Salt, 2a. a Paral·leles i 2a. a Terra.

Carla Ballester va concloure la 39a. a la classificació General.

En la Classificació per equips les tres gimnastes van aconseguir la 4a. Posició.

En categoria Base 5G.:

Natasha Craven va ser 3a. a la classificació General, 1a. a Paral·leles, 3a. a Barra i 3a. a Terra.

Anna Giralt va concloure 5a. a la classificació General, 2a. a Terra.

María Moreno finalitza en 20a posició a la general.

Ariadna Pellicer va acabar en 54a. posició.

Les quatre gimnastes van finalitzar en 1a. posició en la classificació per equips.

Un bon inici de pretemporada que ens permet marcar objectius de cara a les Fases Federatives del 2022.