Contundent victòria a la pista del Vilanova del Camí

Les ribetanes es classifiquen matemàticament per a la fase pel títol

CH Vilanova del Camí - Ribes Sènior Femení A. Ramón Stockli

CH Vilanova del Camí 13 - Ribes Sènior Femení A  26

Són terceres a la classificació i superen en 4 punts al Vilamajor. Amb 4 punts per disputar i tenint els resultats dels enfrontaments directes al seu favor, ja tenen definitivament assegurada la tercera plaça.

L'evolució del Ribes és espectacular. Mentre a la temporada passada es perdia per un gol contra les de l'Anoia, el dissabte passat les van doblegar al marcador. El treball i la maduresa en defensa està sent clau. De fet a dia d'avui les guerreres del Ribes són l'equip amb menys gols encaixats del seu grup (mitjana de 22,90 gols per partit). És un equip molt incòmode que no deixa pensar a les rivals. Cada jugadora té ben assumida i interioritzada la seva funció i l'està posant en pràctica a un molt bon nivell. Esment especial per a la Clara García que amb la seva intensitat està sent un malson per a les jugadores rivals.

Al partit d'aquest cap de setmana el Vilanova del Cami no va marcar el primer gol fins al minut 18. A les jugadores rivals se'ls notava la frustració de topar una vegada i una altra contra les defensores ribetanes. En atac les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé no estaven especialment inspirades però a poc a poc els gols anaven pujant al marcador. Resultat de 1–6 al minut 18.

Es va arribar al descans amb un còmode avantatge de l'equip visitant per 6-13.

La segona part no va tenir moltes emocions i els primers minuts van ser bastant igualats. El Ribes es va limitar a controlar el partit. Intercanvi de gols per a arribar al resultat de 10-17 al minut 42. En un esprint final les ribetanes van anar ampliant el marcador (11-21 al min 50) fins a aconseguir el resultat final de 13-26.

El  proper partit el 15/16 de jener al pavelló de Ribes contra el lider Sant Vicenç B.

Golejadores per part del Ribes: Anna Hernández (5) / Cristina Hernández (5) / China Sánchez (4) / Clara García (1) / Paula Corrales (2) / Laura Roldan (1) / Alba Serrano (3) / Aina Albà (3) / Patri Lucas (1) / Joana Santiago (1) /

Porteria: Roser González amb un 56% i Marta Abellán amb un 47% d'efectivitat.