El SFA acaba l’any invictes

El Samà “A” femení guanya per 67 a 28 punts al Reus i acaba l’any líder en la competició. Per la seva banda el SMA tanca l’any amb bones sensacions

El passat dissabte, el Frankfurt Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova (SFA) va guanyar contra el Manyanet Reus “A” en el onzè partit de lliga. Les jugadores de Rubén Tenor van superar els punts de les visitants i van endur-se els dos punts per 67 a 28 al Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

L’inici del partit de les samistes no va començar com elles desitjaven. Amb una defensa tova i amb el poc encert a cistella, les vilanovines no van poder superar el bon joc de les visitants i va perdre el primer període per 10-13. Tot i això, les de Tenor van reaccionar i van donar-li la volta per complet al matx. Es van transformar en defensa i la van fortificar. Mentrestant, la bola es movia amb fluïdesa durant els atacs i van poder encertar més a cistella per acabar el segon quart amb un parcial de 23-2.

La segona part va ser clarament vermella. Les samistes van endur-se l’enfrontament a partir del segon període. Amb el bon joc i la defensa forta, les vilanovines van fer oblidar el mal joc del primer quart.

El Samà va acabar un partit fàcil de gestionar, tot i que no va començar-lo amb bon peu. Les samistes acaben l’any amb una ratxa llarga de victòries i coneixent la derrota només en un partit. El SFA diu adéu al 2021 seguint líders de la competició amb 21 punts, 10 victòries i 1 derrota.

El SMA tanca l’any amb bones sensacions

El Samà “A” masculí guanya per 65 a 62 punts al Molins i acaba l’any amb ganes de jugar la segona volta

El passat dissabte, l’Intersport Olaria-Bàsquet Samà Vilanova (SMA) va guanyar

contra el Bàsquet Molins “A” en el onzè partit de lliga. Els jugadors d’Adrià Piñol van superar els punts dels visitants i van endur-se els dos punts per 65 a 62 al Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

El partit no va començar amb bon peu pels dos equips. L’inici va ser molt difícil per part del Samà, ja que es va enfrontar a una plantilla que acabava de baixar de Copa Catalunya i tenia un nivell molt professional. A més, eren superiors en el físic. Tot i això, els vermells van poder dominar en el rebot i van mantenir l’avantatge en el marcador. Els rebots i la bona defensa va fer que els vilanovins marxessin a la mitja part amb la feina ben feta.

La comoditat de jugar a casa i amb el públic va ser present durant tot l’enfrontament, però més en la segona part. El Samà va atacar i el Molins responia. Van estar enganxats en el marcador fins al final. Malgrat això, el lideratge de Sergi Liao i Jaume Torres va fer que el matx decantés pels locals. També destacar el joc sota cistella d’Arnau Pérez.

El SMA acaba l’any amb “bones sensacions, satisfets per la feina ben feta i il·lusionats per la segona volta”, segons afirma l’entrenador Piñol. “És una victòria molt important que ens fa estar lluitant per les posicions capdavanteres”, afegeix. El Samà diu adéu al 2021 cinquens en la competició amb 17 punts, 7 victòries i 3 derrotes.