Victòria que confirma la línia ascendent del CNB Vilanova femení

CNB Vilanova AKO - Bàsquet Samà B . Eix

CNB Vilanova AKO 46 - Bàsquet Samà B 37

El Vilanova afrontava el darrer partit de l'any i de la primera volta sabent que una victòria les classificava entre les quatre primeres, mentre que una derrota les condemnava a la a part mitja de la classificació amb un grup d'equips amb nombre similar de victòries i derrotes.

Conscients d'aquest repte, les grogues van sortir molt intenses i concentrades, aconseguint un parcial de 9-0 en els primers compassos del partit. Tot el primer període va seguir una tònica de superioritat per part del Vilanova, així s'arribava al final dels deu primers minuts amb un màxim avantatge de 18 a 6.

La reacció del Samà, però, no va fer-se esperar més. Augmentant el seu nivell defensiu provocava el col·lapse de l'atac vilanoví i amb un parcial de 2 a 10 el lluminós marcava un ajustat i escàs 20 a 16 a la mitja part.

Aquesta igualtat es mantindrà fins a finals del tercer quart, en què una estirada del Vilanova, per un parcial de 12 a 6, li permetia entrar al darrer període amb un avantatge de deu punts (32-22). El darrer quart va començar amb una nova estirada de les grogues, que aconseguien el màxim avantatge del partit (+15) a falta de 5 minuts per acabar el matx. Al final, la falta d'encert des de la línia de tirs lliures per part de les grogues va propiciar que el Samà s'acostés fins als nou punts de diferència que marcava l'acta al final del partit.

Amb aquesta victòria, el Vilanova confirma la línia ascendent mostrada als darrers partits, en què ha deixat els seus rivals per sota dels 40 punts, i encara amb optimisme la segona volta d'aquesta ajustada lliga.