Maneta i bon futbol

L’equip de Luri Sorroche comença l’any de la millor manera, golejant i convencent davant un malgrat tot un bon Atl. Vilafranca

UE Sitges A – Fundació Atl. Vilafranca. Toni Muñoz

UE Sitges A 5 – Fundació Atl. Vilafranca 1

Bon partit el jugat tan pels sitgetans com pels vilafranquins amb un futbol vistós i d’atac que l’equip de casa va saber llegir a la perfecció, a la vegada que es va mostrar molt seriós en defensa i molt efectiu en atac, dos gols a la primera meitat i tres més a la segona donava el primer triomf de l’any a un Sitges molt ordenat i per la feina demostrant saber patir quan tocava i d’aquesta manera recuperar el liderat, pensant ja en l’enfrontament del dissabte al camp d’un dels conjunts més complicats a domicili el Atl. Prat Delta.

El partit

Amb un matiner gol de Victor Morillas al minut 11 es posava per davant l’equip sitgetà, després és cert que la Fundació Atl. Vilafranca donava un pas endavant fen circular més la pilota, veient com l’àrbitre anul·lava un altre gol a Carlos Henarejos, el segon per fora de joc en poc temps però en aquesta ocasió més dubtós, és cert que van poder empatar els penedesencs però els va faltar més encert, arribant el “golarro” de Carlos Henarejos al minut 42, el 2-0, amb el que es va arribar al descans. Exceptuant el primers minuts de la represa, l’equip sitgetà va saber portar el pes del matx, elaborant el joc per les bandes i segur en defensa, al minut 60 Carlos Henarejos es caçat  dintre de l’àrea i l’àrbitre no dubta en xiular penal, posant Geri el 3-0. El ex del Cubelles, Jan, escurçava diferències el 3-1 al 72, Sacris que havia sortit a l’inici de la segona part feia  el 4 a 1 al 75, mentre que ja en temps d’afegit Carlos Henarejos tancava un magnífica participació fent el 5 a 1 amb el que finalitzava tot.

L’alineació UE Sitges A: Nito, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo (Guillem Fonoll 76) Alex Laguna (Guillem Ximénez 58) Carlos Henarejos, César Gutiérrez (Alejandro Sacristán 46) Geri, Martí Ferret (Adam Mafitquh 58) Alex Frutos, Dani Midcley, Victor Morillas (Matias Gomara 76).

L’equip es desplaça aquest dissabte al camp del Atl.  Prat Delta, l’hora d’inici les 18 hores.