Cròniques i resultats dels partits del CB Sitges del cap de setmana

El Sots 21 femení sitgetà s'imposa la CNB Vilanova amb una victòria còmode

Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc

N.Bellmonte, N.Guillen, A.Miguelsanz, JA.Bustos, O.Thiam, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez, J.Carrion, O.Camprubi, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Partit: AJORNAT

El proper partit, dissabte dia 22 de gener a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges, es desplaça a la pista del Reus Ploms Salle Negre.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sant Sadurní     57
Bàsquet Sitges “B”     45

J.Mateo 4, A.Ruiz 4, Y.Pedroso, O.Porras 5, M.Emde 4, JE.Piñero, I.Ruiz 19, J.Bordonau, A.Cadenas 3, O.Miro, D.Arjona 2, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez 4, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :           13-14        16-10               16-6  12-15

El sènior B perd en la visita a la pista del Sant Sadurní.
Tot i realitzar una bona primera meitat, el sitgetans van desconnectar al tercer temps i un parcial de 16-6 va ser una llosa massa gran que va impossibilitar una reacció de l'equip a l'últim quart.

El proper partit del Bàsquet Sitges serà diumenge 23 de gener a les 17:45 hores a Pins Vens davant del BBA Castelldefels B.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”     57
BC Sant Joan Despí “B”     51

J.Prat 4, M.Rubi 8, A.Mila 6, L.Mayoral 2, L.Chimeno, K.Ayouna 21, O.Miro, B.Reinon, A.Vernon 6, C.Alemany 8, M.Guell 2, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:    16-11    18-9   17-14    6-17

Primer partir d’aquesta segona volta per l’equip sitgetà amb un balanç de 9 victòries i 1 derrota. Recordem que l’últim partit jugat per part local va ser el diumenge 28 de novembre, ja fa molt de temps d’això, i a més, va ser la primera i única derrota de l’equip blanc aquesta temporada. Davant d’ells arribava el Sant Joan Despí, un equip que a la primera volta ja va plantar problemes als del Garraf i, tot i la classificació, no deixarien de lluitar en cap moment.

Inici del partit amb certs dubtes i un ritme de joc molt baix, sense aconseguir situacions per córrer i amb molts errors amb llançaments propers a cistella, tot propi de tot el temps aturats sense competir. Tot i no tenir un domini clar, l’augment de la intensitat defensiva i del percentatge de tir, creaven la primera escletxa al marcador, permetent acabar els 10 primers minuts amb una petita diferència al marcador, +5.

Segon quart i mateixa dinàmica que als últims minuts del primer, més pressió a la pilota i a les línies de passada creaven situacions clares de contraatac que, tot i no aprofitar-les totes, esgotaven física i mentalment al rival i permetia incrementar aquest ritme de joc que tant necessita el junior sitgetà. Final dels primers 20 minuts i una diferència de 14 punts semblava distanciar als dos equips al marcador.

A diferència d’altres partits, bon inici del tercer quart per part local que permet en moments aconseguir una renta màxima de 19 punts. Moment en el qual les coses funcionen, les jugades es porten fins al final, els jugadors saben què cal fer en cada moment i tothom gaudeix, però un triple a una de les últimes jugades del quart fa que els visitants es creixin i canviï la dinàmica del partit.

Últim quart, últims 10 minuts i canvis en la defensa visitant i poca lectura del joc per part local fa que poc a poc la distància al marcador sigui menor i les sensacions siguin molt diferents del que s’estava vivint abans. Però com ja ens té acostumat aquest equip, final amb molta tensió que aconsegueixen resoldre a base de defensa i petits detalls en atac que permeten assegurar la victòria i iniciar l’any amb bona dinàmica de resultats.

Proper partit diumenge 23 de gener a les 17:45 hores a pista del Joventut Les Corts 05, equip de la part baixa de la classificació, però que segur que com el Sant Joan Despí, no deixaran les coses fàcils pels de Sitges.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”

Eric, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan, Hèctor, Lucas, Da Wei, Victor, Adrià, Gabriel, David F.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra C.B. Roquetes.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el U.E. Barbera Blau.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el C.B. Castelldefels 0607

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Joventut Sant Vicenç.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose i Martina

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Club Basquet Nou Esplugues 2010

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco      Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el C.B. Montpedrós B

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Ona      Delegat: Daniel Rucandio

El proper partit dissabte dia 12 de gener, a Pins Vens contra el C.B. Corbera Negre.

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Proper partit dissabte 5 de febrer, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens a Esport Base del Papiol.

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc     Delegat:

Proper partit, pendent

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca
C.E. Xamba “B”

Clara, Núria, Enda, Belen, Laura, Anna, Xenia, Martina, Maika, Ona, Jana, Ainoa, Berta, Marina.

Entrenador: I.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Partit AJORNAT

El proper partit serà dissabte dia 22 de gener de 2022 a les 19:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Viladecans.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

CNB Vilanova – AKO     29
Bàsquet Sitges – La Oca     59

Lucia F 16, Berta 14, Maria, Marina 6, Judit 3, Jimena, Ines 17, Lucia J 3, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials:    13-10   12-13    2-20   2-16

Primer partit de la segona volta i nova victòria.

40 minuts de partit contra zona on ens costa molt anotar, però gràcies a una molt bona segona part aconseguim una victòria còmoda.

Primer quart on no trobem solucions per poder atacar amb fluïdesa contra la zona i les locals acaben el quart 3 amunt. Al segon quart, continua la mateixa dinàmica i la distància augmenta fins als 8 punts. Seguim sense dominar el rebot i permetem masses cistelles per errors defensius.

A la segona part podem veure un canvi de chip per part de las visitants, només rebem 4 punts en tota la segona part, gràcies ara sí, a la bona intensitat defensiva. Aconseguim treure profit dels contraatacs i sumem algunes cistelles fàcils gràcies a una bona pressió.

Propera jornada, diumenge 23 de gener a les 16:00 hores el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens El Social Bàsquet.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Basquet Ateneu Montserrat Blau.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del C.B. Les Franqueses.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del Club Basquet Igualada B MFB

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz      Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 12 de gener, desplaçament a la pista del La Secre-C.B. Martorell.