Regust amarg pels de La Parròquia

Banqueta del CNB Vilanova en un temps mort. Eix

CB LA SELVA A 89- CNB VILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA 82

Primer partit del sènior vilanoví després de gairebé un mes d’aturada competitiva, en la seva visita a La Selva del Camp davant un equip que sorprenentment, després del que es va veure a pista, s’instal·la a la part baixa de la classificació.

Sortida amb Nil, Carlos, Aleix, Sugri i Miki. Els grocs surten poc endollats i els locals amb un encert espectacular en el tir exterior (6 triples) obren la primera escletxa al marcador. A la fluixa defensa dels de La Parròquia s’hi suma una selecció i encert en atac poc habitual. Tots aquests factors expliquen el clar 29-13 amb que s’arriba al final del primer quart.

Al segon quart no arriba cap reacció per part del Nou Bàsquet, l’únic canvi de guió és que els locals anoten de un en un, en comptes de tres en tres, això si, de nou amb un percentatge brutal. Amb dos triples al darrer minut La Selva marxa al descans amb un demolidor 51-30.

Les coses estan difícils, però els vilanovins tiren d’orgull...bé, d’orgull, encert en el tir exterior i certa pujada en la intensitat defensiva. Amb sis triples arribats al darrer minut del tercer quart, la diferència s’ha escurçat a sis punts, però dues cistelles inversemblants tornen a posar la barrera psicològica dels deu a final del període (64-54).

Amb les cames pesades i un cert esgotament mental, els de La Parròquia no aconsegueixen retallar distància i entrar al partit. Al entrar als darrers 2 minuts el lluminós reflecteix un 74-64 que sembla insalvable, però una reacció brutal finalitzada amb una cistella d’Edu col·loca un 75-77 a falta de 25 segons. Bona defensa groga, que acaba amb una “falteta” que els locals aprofiten per empatar. Set segons per sacar de banda a camp ofensiu, bon moviment, mala sort i tir errat. Pròrroga.
5 minuts que s’expliquen ràpid, més frescor i encert des del tir lliure de l’equip local, que de ben segur jugant així sortirà de la part baixa del grup. Regust amarg pels de La Parròquia que es queden a les portes de guanyar un partit que segurament no mereixien guanyar.

Doble jornada aquest cap de setmana pel Nou Bàsquet, divendres a Vilafranca davant el poderós Casal i diumenge a l’Isaac Gàlvez davant l’AB Vendrell a les 18:00. Seguim.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (4), Alex, Nil (8), Guillem (7), Aleix (20), Javi (9), Carlos (11), Dídac (4), Edu (15) i Miki (4).