Mal inici de segona volta per a les vilanovines

En aquesta ocasió, les grogues només van aguantar el ritme durant la primera part

CNB Vilanova - AEC Collblanc B. Eix

CN Bàsquet Vilanova 32 - AEC Collblanc B 52

Encaixen una justa derrota contra el segon classificat, a qui van estar a punt de guanyar només un mes abans, en partit ajornat de la primera volta.

Després d'un bon inici, amb un parcial inicial de 7 a 1, el Collblanc va despertar i va augmentar el ritme; el resultat al final de la primera part (23 a 19) feia pensar en un possible partit ajustat com al partit d'anada.

Però res més lluny de la realitat, una mala sortida després del descans va permetre que el Collblanc s'escapés de 14 punts (35 a 21), una diferència que seria impossible d'eixugar i s'ampliaria fins als -20 finals. Les vilanovines van fer un trist 16% en tirs de camp i només l'encert des de la línia de tirs lliures (71%) va fer que la diferència fos més gran.

A la segona part, el Collblanc va dominar tots els aspectes del joc i les vilanovines, empetitides, no van poder entrar en el partit en cap moment.

Aquest dissabte el Vilanova, que segueix ocupant la 3a posició, viatja a Begues per jugar-hi la 13a jornada contra un equip en línia ascendent, 5è classificat i a qui només van poder guanyar de 4 a la primera volta.