Doble jornada aquest cap de setmana pel sènior La Parròquia

Casal Vilafranca - CNB Vilanova. Eix

SERRA SE CASAL VILAFRANCA BLANC 73 - CNB VILANOVA CERCESERIA LA PARRÒQUIA 67

Divendres es disputava el partit aplaçat de la cinquena jornada davant d’un Casal en dinàmica ascendent. Sortida amb Javi, Carlos, Aleix, Miki i Edu. Molts nervis a l’inici de partit, que es tradueix en poc encert de cara a cistella per part dels dos equips. Trencant la tònica general, Florentín amb tres triples dona el primer avantatge pels locals, 22-14 final del primer quart.

Al segon quart reacció visitant, amb un Miki multiplicant-se degut a les moltes baixes vilanovines en el joc interior. Mitja part 41-39, de nou partit igualat.

Els grocs tornen a competir, sense perdre mai la cara als partits. Amb ajustos defensius i un gran encert des de la linia de tir lliure els de La Parròquia aconsegueixen situar-se al minut 8 del quart amb un 51-56 esperançador, però un darrer minut i mig de desconexió torna a donar aire als vilafranquins per marxar a l’últim quart 59-56.

Dos factors claus al darrer periode. Un Xavi Luiz amb tres triples pels blancs i un paupèrrim 4 de 15 des del tir lliure dels grocs. Tot i així el Nou Bàsquet surt amb el cap benalt d’una de les pistes complicades del grup, amb la sensació que de nou, han deixat escapar el partit per no sumar d’un en un, davant un equip que presenta clara candidatura a l’ascens, 73-67.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Alex, Nil, Guillem (6), Aleix (4), Javi (8), Carlos (14), Dídac (2), Edu (14), Torres (8) i Miki (11).

CNB VILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA 76 - AP DENTAL AB VENDRELL 67

Després de la derrota a Vilafranca, diumenge els parroquians rebien al Vendrell, equip amb qui van perdre a la primera volta. Els grocs, que ja fa setmanes lluiten amb la falta d’efectius, encaraven el matx anímicament tocats, temporada dura pel bàsquet amateur en general, i pels vilanovins en particular.

Sortida amb Javi, Alex, Carlos, Aleix i Edu. Els visitants conscients de la seva superioritat sota cistella, carreguen el joc ofensiu en els seus interiors. Els grocs tenen problemes per controlar el rebot defensiu, i els del Vendrell s’enduen el primer quart, 16-17.

Costa veure els trets que han caracteritzat el Nou Bàsquet, falta de ritme, poca intensitat, i sobretot, poca alegria i somriures. De nou els tirs lliures son una llosa i s’arriba a la mitja part amb 30-35. Cal reaccionar, cal ser feliços amb el que fem i disfrutar malgrat tots els inconvenients.

Canvi de cara a l’inici del tercer quart, els grocs més reconeixibles, ofeguen l’atac vendrellenc. Però no sense conseqüències, els interiors locals es carreguen de faltes i l’etern Caelles ha de fer aparició a pista. Javi i Carlos agafen la responsabilitat de cara a cistella, i un triple visitant a l’últim segon deixa un 50-53 al marcador amb deu minuts per jugar.

Darrer quart, i els grocs podran competir de nou per endur-se la victòria. Faltant 4 minuts i amb 61-60 al marcador, triple de Guillem, punt d’inflexió. La defensa groga passa de bona a excel.lent, i compensa el perillòs 50% en tirs lliures als darrers 3 minuts. 76-67 final, victòria important, no tant per la classificació, però si per l’estat anímic d’un equip que està fent el que pot davant les adversitats, un 10 per vosaltres nois. Diumenge derbi a Sitges davant del millor equip de la lliga, on el Nou Bàsquet tornarà a intentar competir. Seguim.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA : Alex, Nil (2), Guillem (4), Aleix (14), Javi (17), Caelles (3), Carlos (16), Dídac (3), Edu (17) i Torres.