Handbol

Primer partit de l'any i victòria a domicili

El Ribes Sènior Femení A va jugar el dissabte passat el seu primer partit de l'any (la jornada del cap de setmana passat va ser ajornada per Covid) a la pista del Martorell

Martorell A - Ribes Sènior Femení A . Elena Custodia

Martorell A 21 - Ribes Sènior Femení A 34

Amb moltes ganes de tornar a disputar un partit després de cinc setmanes sense competir i amb samarretes noves les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé van començar el partit molt concentrades i amb molta intensitat.

Un parcial de 1-6 en els primers 9 minuts va obligar l'entrenador del Martorell a demanar un temps mort. En un primer moment va semblar que les seves indicacions donaven els seus fruits, ara que les locals van començar a remuntar. Al minut 15 el marcador era 7-8 i vist que les jugadores locals anaven agafant confiança el Ribes va demanar temps mort al minut 17 amb el resultat parcial de 8-10. Amb paciència les visitants van tornar a trobar el seu joc habitual, imprevisible per a les rivals. Les ribetanes aconseguien materialitzar les seves ocasions sobretot per fora (bon partit de les extrems Elena Custodio i Patri Lucas) i van arribar al descans amb un contundent 10-17.

Plàcida segona part per al Ribes ja que el Martorell no va tornar a ficar-se al partit. Joc controlat en tot moment per a les visitants que no han perdut la seva bona forma física durant els dies festius. La diferència al marcador va anar augmentant a poc a poc (min 8 13-21 / min 18 16-26) fins a arribar al resultat final de 21-34.

El proper partit es disputarà el 29 de gener (19h) al pavelló de Ribes contra el líder Sant Vicenç B. Serà l'últim partit de la primera fase i encara que les ribetanes ja no es juguen res, serà una trobada interessant per a mesurar forces de cara a la fase pel títol.

Golejadores per part del Ribes: Anna Hernández (7) / Cristina Hernández (5) / Clara García (1) / Laura Roldán (2) / Alba Serrano (2) / Patri Lucas (4) / Joana Santiago (2) / Elena Custodio (6) / Judit Olivella (1) / Naiara Aragón (4)

Porteria: Roser González amb un 36% i Marta Abellán amb un 30% d'efectivitat.