Derrota contundent del Patí Vilanova a Can Barça

Desprès d'un bon primer temps s'enfonsen en la represa

Imatge d'arxiu. Eix

El F.C. Barcelona “B” ha golejat per 8 gols a 2 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la jornada 12èna -primera de la segona volta- de l’OK Lliga Plata Grup Sud, disputat al migdia del diumenge en el Pavelló dels Llars Mundet de Barcelona.

Res a dir de la victòria barcelonista, potser excessiu el marcador, pero totalment justa en un partit que si en la primera part ha estat força equilibrat, en la segona i desprès d’uns primers minuts la superioritat local ha estat incontestable.

Primera part força interesant amb oscilacions en el joc, i que ha finalitzat amb un just empat a dos gols, i en la que els locals han fallat un penal i la directa per acumulació, mentre que el Patí no ha transformat  la falta derivada de la targeta blava.  Assenyalar que novament el Vilanova ha vist com a menys d’un minut de marcar el segon gol que els posava amb avantatge el Barça empatava, però avui el gol ha estat de desgràcia total.

En el segon temps i desprès d’uns cinc minuts força bons del Patí, ha arribat el tercer gol culé obra del vilanoví Joan Pascual i a partir d’aqui ha començat el festival de gols locals. El Patí s’ha enfonsat poc a poc i especialment quant han fallat una falta directa acumulativa que els podia fer entrar en el partit. Podem afirmar que els darrers quinze minuts han estat un calvari pel Patí totalment sense resposta. Era una sitiuació ben lógica.

La situació és idèntica a la setmana passada, ja que tots els equips de la part baixa han perdut. Ara cal esperar que el proper dissabte  davant el Sant Just tornem a oferir les bones sensacion del començament de campionat.

F.C. BARCELONA 8 - C.P. VILANOVA  2

Pista .- Pavelló  Llars Mundet

F.C. BARCELONA .- Martinez, Ruano, Llenas, Gil, Sitjà (cinc inicial) Pascual, Aguilera, Gangonells, Cairo, Vilches (p.s)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Lecha, López, Masoni, Mudarra (cinc inicial) Bertran, Martinez, Lalaguna, Alemany, Pérez (p.s.)

ARBITRES: .- A. López i A. Puig

GOLS: 1 A PART; 1-0 Ruano (min 3); 1-1 Lecha (min 13); 1-2 Mudarra (min 16); 2-2 Gangonells (min 17). 2A PART 3-2 Paszcual (min 5); 4-2 Sitjà (min 7); 5-2 Llenas (min 10); 6-2 Gil (min 14); 7-2 Aguilera (min 21); 8-2 Aguilera (min 23).