Gimnàstica

Gran inici de temporada per les gimnastes entrenades per Lidia Castillejo

El Club Gimnàstica Vilanova presentava gimnastes en nivell Base i en nivell Via Olímpica la V Edició del Torneig Ciutat d’Olot disputat el passat dissabte 29 de gener

Les gimnastes de l'equip Base 6 - Via Olímpica 2-3-4. Eix

En categoria Base 6G.

Anna Giralt va aconseguir el Bronze a la classificació general.

Marta Guillén va finalitzar en 4a. posició a la classificació general. Amb un Or a Terra en la classificació per aparells.

Natasha Craven va concloure en 9a. posició a la general. Amb un Or a Salt i una Plata a Terra a la classificació per aparells.

En la classificació per equips, les tres gimnastes van pujar al segon calaix del podi. Una Plata ben merescuda.

En categoria Base 6P.

Laia Mallén va concloure en 14a. posició a la classificació general.

Aconseguint l'Or a l'aparell de Salt i de Barra i la Plata al Terra.

Molt bon inici de temporada per les gimnastes entrenades per la Encarni Adsuar.

En nivell Via Olímpica també es van obtenir grans resultats.

En categoria VO2

Gala Martínez va aconseguir la Plata a la classificació general.

A la classificació per aparells va obtenir dues medalles de Plata a Paral·leles i a Terra, més un Bronze a l'aparell de Salt.

En categoria VO3

Carlota Moreno va guanyar l'Or a la classificació general. Emportant-se també els 4 Ors per aparells, Salt, Paral·leles, Barra i Terra.

Greta Jasanada va concloure 11a. a la classificació general i juntament amb la Carlota van aconseguir el Bronze en la classificació per equips.

En categoria VO4

Diana Ruíz va obtenir el Bronze a la classificació general. En la classificació per aparells va guanyar la Plata a Paral·leles i el Bronze a Salt.

Els resultats obtinguts tant per la Base com per la Vía Olímpica ens marquen els objectius de la temporada. Ara caldrà concentrar-se en mantenir i millorar resultats de cara a les Fases Federatives de classificació pel Campionat de Catalunya 2022.