Gran partit en el duel comarcal

Diumenge el sènior vilanoví es desplaçava a la pista del líder, el CB Sitges, que només havia perdut un partit i que es mostrava intractable

CB Sitges La Guixeta – CNB Vilanova Cerveseria la Parròquia . Eix

CB Sitges La Guixeta 65 – CNB Vilanova Cerveseria la Parròquia 73

Sortida amb Javi, Aleix, Carlos, Miki i Edu. Primers minuts d’intercanvi de cistelles, on Edu i Javi porten el pes ofensiu dels grocs. Però els tres darrers minuts del primer quart dels sitgetans donen el primer avantatge clar. El joc interior local aconsegueix encistellar amb facilitat i el resultat al final dels primers deu minuts és 21-14.

Males sensacions pels de La Parròquia, que no milloren al segon quart. La incapacitat per controlar el rebot defensiu, dona atacs amb fins tres i quatre opcions als de Sitges, que aprofiten per castigar al lluminós i psicològicament al Nou Bàsquet. Curiosament, una de les llosses vilanovines, els tirs lliures, permeten als grocs marxar al descans “només” vuit punts per sota, 40-32.

I de nou reacció. Un tercer quart espectacular dels visitants, fonamentat en una brutal defensa, iguala el partit. Es corregeix el problema en el rebot defensiu, i cinc triples ( 2 de Javi, 2 de Carlos i un al darrer atac de Dídac) permeten als grocs encarar el darrer quart amb un marcador poc previsible al descans, 57-58.

Quin derbi! Si la defensa del tercer quart va ser espectacular, costa definir la dels darrers deu minuts. Tot l’equip treballa com mai, però seria injust no destacar la feina d’en Miki, que amés es suma al carro de l’encert des del tir lliure al minut 8, aconseguint un 2 de 2 crucial al matx (63-66). El saber fer de l’equip en aquests dos minuts és per treure’s el barret, intensitat defensiva i lectura en atac. El capità groc, Dídac, amb un nou triple col·loca un 63-71 a falta d’un minut que pesa massa pels locals. Una darrera cistella d’Edu (immens, multiplicant-se, 22 punts) certifica una victòria balsàmica i de molt mèrit pels de la capital del Garraf. Felicitar el CB Sitges per la gran temporada i pel tracte exemplar brindat als visitants. Gran partit de bàsquet entre dos equips que porten varies temporades fent-nos gaudir. Proper partit dels parroquians davant els Veterans Salle Reus, nova batalla, dissabte a l’Isaac Gàlvez a les 18,00. Seguim.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA : Sugri (2), Alex (1), Nil, Guillem (5), Aleix, Javi (17), Carlos (12), Dídac (10), Edu (22) i Miki (4).